Închide meniul

Primarul din Liverpool și-a atras un val de antipatie. "Să nu se reia campionatul! Fanii ar sărbători lângă Anfield"

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2020, 18:54

Primarul din Liverpool și-a atras un val de antipatie. "Să nu se reia campionatul! Fanii ar sărbători lângă Anfield"

DPA Images / Danny Lawson

Primarul din Liverpool se așteaptă ca fanii să iasă pe străzi

  • Liverpool poate câștiga primul titlu după trei decenii
  • Cormoranii mai au nevoie de șase puncte
  • Primarul este convins că nu s-ar putea respecta distanțarea socială

Anderson este convins că nu ar putea să îi mai țină pe oameni în casă. Câștigarea titlului, după o pauză de 30 de ani, ar declanșa fiesta pe străzile orașului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul din Liverpool i-a enervat pe fanii liderului din Premier League

Jucătorii antrenați de Jurgen Klopp mai au nevoie de numai două victorii pentru a fi, matematic, campioni în Anglia. Primarul din Liverpool este sigur că nimic nu i-ar mai putea opri pe suporteri să se bucure pe străzi.

"Chiar și dacă meciurile s-ar juca pe terenuri neutre, cred că o mulțime de oameni va veni să sărbătorească lângă stadionul Anfield. Înțeleg îngrijorarea poliției, sunt dificultăți uriașe pentru noi. Cred că va fi dificil să se mai mențină distanțarea socială în acele condiții. 

Reclamă

Oficialii din domeniul sănătății publice se tem, așa că solicităm Guvernului și Premier League să se țină cont de toate aceste detalii", a reacționat Joe Anderson.

"Project Restart" ar putea astfel să nu mai demareze. Primarul din Liverpool speră totuși ca titlul să fie acordat echipei care ocupa primul loc în momentul întreruperii campionatului. Așa s-a întâmplat în Ligue 1.

Reclamă

"Liverpool clar a câștigat campionatul. Merită să primească titlul. Totuși, în momentul de față la mijloc este sănătatea și siguranța oamenilor. Fotbalul ar trebui să treacă în planul secund", a specificat Anderson.

În Liverpool au fost raportate peste 300 de decese din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool