Închide meniul

Primele controverse stârnite de Lionel Messi la Inter Miami: „Nu mă interesează cum îl cheamă! Vrem aceleaşi reguli pentru toţi”

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 11:14

Reclamă
Primele controverse stârnite de Lionel Messi la Inter Miami: „Nu mă interesează cum îl cheamă! Vrem aceleaşi reguli pentru toţi

Primele controverse stârnite de Lionel Messi în MLS

Lionel Messi, după ce a reuşit o nouă "dublă" pentru Inter Miami / Hepta

Primele controverse stârnite de Lionel Messi după transferul în MLS. Antrenorul lui Orlando City a lansat acuzații dure după eșecul cu Inter Miami. Tehnicianul formației americane s-a declarat revoltat din cauza arbitrajului, care ar fi fost în favoarea lui Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Miami s-a impus în fața lui Orlando City, cu scorul de 3-1, în Cupa Ligii, grație „dublei” marcate de Lionel Messi și unui penalty obținut și totodată transformat de Josef Martinez. La finalul partidei, Oscar Pareja, antrenorul lui Orlando s-a declarat nemulțumit de prestația arbitrilor.

Primele controverse stârnite de Lionel Messi la Inter Miami

Oscar Pareja a lansat o serie de acuzații dure, după ce echipa sa a pierdut meciul cu Inter Miami, din Cupa Ligii. Antrenorul a criticat în repetate rânduri prestația arbitrilor de la partida câștigată de echipa lui David Beckham.

Concret, tehnicianul columbian este de părere că Inter Miami a primit „gratuit” o lovitură de la 11 metri și că Lionel Messi ar fi trebuit să fie eliminat, din cauza unor intrări dure asupra adversarilor.

„Inter Miami nu merita un astfel de penalty. Suntem foarte frustrați. Oamenii vor să se uite la fotbal și arbitrul trebuie să fie corect, iar asta nu s-a întâmplat astăzi. Este o simulare foarte clară și foarte ușor de văzut. Dacă în urmă cu câțiva ani nu aveau posibilitatea să consulte VAR-ul, astăzi o au, dar nici măcar nu au luat în considerare asta

Reclamă

Au fost câteva faze în care se putea acorda al doilea cartonaş galben. Nu mă interesează că îl cheamă Messi, trebuie să existe aceleași reguli pentru toți. Trebuie să fim corecți și ce s-a întâmplat azi pe teren nu a fost corect”, a spus tehnicianul lui Orlando City, la finalul partidei, potrivit mundodeportivo.com.

Oscar Pareja a pregătit, în intreaga carieră de antrenor, doar formații de pe continentul american. Acesta și-a început cariera de tehnician ca antrenor secund la Dallas. Apoi au urmat experiențele ca principal la formații precum Colorado Rapids, Dallas și Club Tijuana. În cele din urmă a ajuns pe banca celor de la Orlando City, echipă pe care o pregătește din luna decembrie a anului 2019.

Lionel Messi este de neoprit la Inter Miami. Campionul mondial a contribuit la calificarea în „optimile” Cupei Ligii

Formația din MLS la care este legitimat fotbalistul în vârstă de 36 de ani s-a calificat în optimile Cupei Ligii, după ce s-a impus cu 3-1 în fața rivalei din Miami, Orlando City. Lionel Messi s-a făcut simțit pe teren rapid, încă din minutul 7 al partidei, după ce a primit o pasă excelentă în careu de la Robert Taylor. Argentinianul a marcat cu un șut în forță, din apropierea porții apărate de Pedro Gallese.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Orlando au revenit rapid însă, iar la 10 minute după golul marcat de Messi au restabilit egalitatea, prin reușita lui Cesar Araujo. Astfel, scorul după primele 45 de minute a rămas 1-1. Totuși, echipa lui David Beckham s-a dezlănțuit în a doua parte a partidei.

În debutul reprizei secunde, mai exact în minutul 51, Josef Martinez a obținut o lovitură de la 11 metri, pe care tot al a executat-o. Fotbalistul din Venezuela a adus-o pe Inter Miami, din nou, în avantaj, după ce a reușit să transforme lovitura de pedeapsă. Astfel, la acel moment, scorul era de 2-1.

Ultimul gol al partidei a fost marcat de Messi în minutul 72, după ce a primit o pasă bună din partea lui Josef Martinez. Campionul mondial a marcat din fața porții, cu o execuție frumoasă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” Vezi toate știrile
Citește și