Închide meniul
NEWS ALERT

Primele imagini cu Lionel Messi în tricoul lui PSG, pe Parc des Princes. Ce număr şi-a ales starul argentinian!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2021, 23:03

Primele imagini cu Lionel Messi în tricoul lui PSG, pe Parc des Princes. Ce număr şi-a ales starul argentinian!

Primele imagini cu Lionel Messi în tricoul lui PSG

Profimediaimages

Messi a îmbrăcat deja echipamentul lui PSG şi şi-a ales numărul cu care va juca alături de Neymar şi Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Lionel Messi în tricoul lui PSG

Bunul său prieten, Neymar, va continua să fie decarul lui Mauricio Pochettino. Leo Messi va evolu a cu numărul 30!

Până să ajungă la conferinţa de presă, Messi a şi făcut primele poze în echipamentul lui PSG. A făcut „duble” în faţa cameramanilor clubului.

Imaginile vor fi făcute publice pe reţelele sociale ale lui Paris Saint-Germain. De altfel, pe contul de Instagram s-au adunat, în numai 2 ore, 800.000 de noi urmăritori, anunţă jurnaliştii de la tribuna.com. Se anunţă o afacere extraordinară pentru Nasser Al-Khelaifi, care l-a adus gratis pe cel mai bun marcator din istoria La Liga.

Reclamă

Prețurile biletelor la următorul meci al lui PSG

Venirea lui Lionel Messi la PSG a avut un efect imediat în ceea ce privește prețurile biletelor la meciurile formației din Paris.

Odată cu anunţul oficial al sosirii lui Lionel Messi la PSG, preţurile biletelor încă disponibile pentru meciul împotriva lui Strasbourg au explodat în ultimele ore, informează lesoir.be.

Pe siteul oficial de revânzare a biletelor, unele dintre acestea au acum preţul de 1.000 de euro. Meciul PSG – Strasbourg este programat, sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a doua din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a sosit, marţi, la Paris şi efectuează vizita medicală, apoi va semna contractul, valabil doi ani, cu posibilitatea unui an suplimentar şi cu 35 de milioane de euro salariu anual. Miercuri, de la ora 12.00, va fi prezentat într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și