Închide meniul

Primul favorit să o preia pe Real Madrid dacă Ancelotti devine selecționerul Braziliei. Florentino Perez a găsit deja înlocuitorul

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 19:03

Reclamă
Primul favorit să o preia pe Real Madrid dacă Ancelotti devine selecționerul Braziliei. Florentino Perez a găsit deja înlocuitorul

Florentino Perez i-a găsit deja înlocuitor lui Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti și Karim Benzema / Profimedia

Carlo Ancelotti ar putea pleca de la Real Madrid în această vară, motiv pentru care Florentino Perez s-a gândit deja la un înlocuitor. Președintele madrilenilor vrea să-l aducă pe „Bernabeu” pe Mauricio Pochettino, fostul antrenor de la Tottenham și PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Spania, Carlo Ancelotti și-ar fi dat deja acordul pentru a prelua naționala Braziliei din vară. Astfel, „Los Blancos” sunt nevoiți să se gândească la un nou antrenor pentru stagiunea următoare.

Primul favorit să o preia pe Real Madrid dacă Ancelotti devine selecționerul Braziliei. Florentino Perez a găsit deja înlocuitorul

Jurnaliștii spanioli susțin că Mauricio Pochettino este marele favorit să o preia pe Real Madrid. Antrenorul argentinian este unul dintre preferații lui Florentino Perez, iar președintele madrilenilor este decis să-l numească în funcție.

Mauricio Pochettino a antrenat-o 5 ani pe Tottenham, după care a urmat un mandat de un an și jumătate pe banca celor de la PSG. Lucrurile nu au evoluat conform planului pe Parc des Princes, iar în locul său a fost numit Christophe Galtier.

Numele tehnicianului de 50 de ani a mai fost vehiculat la Real Madrid atunci când Zinedine Zidane a plecat de la echipă, în vara lui 2021. Atunci a fost adus Carlo Ancelotti însă.

Reclamă
Reclamă 4

Carlo Ancelotti și-a dat acordul să preia o națională de top! Real Madrid ar putea avea un nou antrenor din sezonul viitor

Carlo Ancelotti și-a dat acordul să preia o națională de top la finalul actualului sezon. Este vorba despre Selecao, naționala Braziliei. Astfel, Real Madrid ar putea avea un nou tehnician din sezonul 2023/2024.

Antrenorul italian se află pe banca madrilenilor din iulie 2021, însă se gândește serios să plece de pe „Bernabeu” la finalul actualei stagiuni.

Conform presei din Spania, Carlo Ancelotti s-a înțeles deja cu naționala Braziliei și va deveni noul selecționer din vară. Deși a avut parte de un an 2022 fantastic, câștigând titlul în Spania și Liga Campionilor, don Carlo și Real Madrid nu se descurcă excelent în 2023.

Reclamă

Doar pe locul secund în La Liga, la 8 puncte deja în spatele rivalei Barcelona, sezonul este departe de a fi unul pe placul fanilor madrileni.

În acest context, tehnicianul italian este pregătit de o nouă aventură în fabuloasa sa carieră: preluarea Selecao, cea mai titrată națională de fotbal din lume, cu 5 titluri de campioana mondială la activ.

Deși mai are contract cu Real Madrid până în 2024, campioana Spaniei este de acord să-l lase pe Ancelotti în Brazilia. Selecao a renunțat la serviciile lui Tite, după ce naționala Braziliei a avut un nou parcurs modest la Campionatul Mondial din Qatar. Formația sud-americană a fost eliminată în „sferturi” de Croația, scor 1-1 (2-4 d.l.d.).

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și