Închide meniul

Primul gol al lui Cristiano Ronaldo pentru Al-Nassr! Starul portughez și-a salvat echipa în minutul 90+2

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 18:52

Primul gol al lui Cristiano Ronaldo pentru Al-Nassr! Starul portughez și-a salvat echipa în minutul 90+2

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după Al-Ittihad - Al-Nassr

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Primul gol al lui Cristiano Ronaldo pentru Al-Nassr! Starul portughez a dat lovitura în minutul 90+2. Deși meciul se îndrepta spre o nouă înfrângere, Cristiano Ronaldo și-a salvat echipa și a adus egalarea în prelungirile meciului Al-Fateh – Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul a înscris din penalty și și-a trecut în conturi primul gol pentru Al-Nassr.

Primul gol al lui Cristiano Ronaldo pentru Al-Nassr! Starul portughez și-a salvat echipa în minutul 90+2

După ce a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în prima repriză, Cristiano a forțat și a reușit să înscrie în cele din urmă. Golul din penalty este unul foarte important, aducând un punct formației din capitala Arabiei Saudite. Astfel, Al-Nassr revine pe primul loc în campionat.

Tello a deschis scorul pentru Al-Fateh în minutul 12, însă Al-Nassr a egalat prin Talisca, chiar înainte de pauză, în minutul 42. Bendekba le-a readus pe gazde în avantaj (min 58), însă Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea în prelungiri, printr-un penalty executat excelent.

După 15 meciuri jucate în prima ligă din Arabia Saudită, Al-Nassr este lider, la egalitate de puncte cu Al-Shabab, 34, dar având un meci mai puțin disputat.

Reclamă

Marius Șumudică nu e surprins de problemele lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită: „Eu când am zis râdea lumea!”

Marius Șumudică nu e surprins de problemele lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. „Șumi” a prezis că starul portughez va avea viață grea la Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo rămăsese fără gol marcat în primele două meciuri oficiale la Al-Nassr. Șumudică e convins că startul slab al portughezului la noua echipă nu este întâmplător. Antrenorul român susține că campionatul Arabiei Saudite este mai complicat decât se crede.

„Eu când spuneam că nu e simplu în Arabia Saudită… râdea lumea. Nu e simplu, se joacă cu șapte strâini în teren, care sunt plătiți foarte bine, remunerați la un standard foarte ridicat. Automat, și nivelul campionatului cresțe. E cel mai puternic campionat din Orientul Mijlociu, toată lumea și-ar dori să ajungă acolo”, a spus Marius Șumudică, vineri, la aeroportul Otopeni.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și