Închide meniul

Primul jucător de la Real Madrid care pleacă după câştigarea titlului din La Liga

Florian Ceafalău Publicat: 19 iulie 2020, 17:09

Primul jucător de la Real Madrid care pleacă după câştigarea titlului din La Liga

Zuma Press / Oscar J. Barroso via Hepta

Zinedine Zidane renunţă la un atacant

  • Real Madrid a plătit 60 de milioane pentru jucător
  • Acesta nu s-a remarcat la Real Madrid

Italienii de la Napoli şi-au manifestat interesul pentru serviciile atacantului, care nu se mai regăseşte pe lista de preferinţe a lui Zidane. În 25 de partide a evoluat Jovic pentru Real, însă nu a reuşit să marcheze decât de două ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovic a trecut printr-o perioadă foarte dificilă la Real, a suferit o accidentare extrem de gravă ce i-a pus în pericol nu doar cariera de fotbalist, ci şi viaţa.

Jovic, a doua opţiune pentru De Laurentiis

Interesul napoletanilor pentru achiziţionarea lui Jovic a apărut după ce prima opţiune de transfer, nigerianul Osimhen, a picat. 

Reclamă

Astfel că reprezentanţii celor două părţi au început deja negocierile pentru transferul atacantului sărb, iar impresarul jucătorului, Fali Ramadani, s-a întâlnit deja cu conducerea napoletanilor pentru a discuta detaliile posibilului transfer.

Luka Jovic se mai află şi pe lista de transferuri a lui Milan, formaţie care şi-a manifestat interesul pentru jucător.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul