Închide meniul

Primul socio al lui Real Madrid va împlini 100 de ani în ziua derby-ului cu Atletico! Ce cadou speră să îi facă jucătorii

Alex Ioniță Publicat: 26 septembrie 2024, 10:53

Reclamă
Primul socio al lui Real Madrid va împlini 100 de ani în ziua derby-ului cu Atletico! Ce cadou speră să îi facă jucătorii

Primul socio al lui Real Madrid va împlini 100 de ani în ziua derby-ului cu Atletico!

Profimedia

Primul socio al lui Real Madrid va împlini 100 de ani în ziua derby-ului cu Atletico! Este vorba despre Sergio Nieto, care este un membru cotizant din anul 1932.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Real Madrid are un număr de aproape 100.000 de socios. Sergio Nieto rămâne însă o adevărată legendă pentru fanii clubului din capitala Spaniei, având în vedere că este considerat socio-ul cu numărul 1.

Primul socio al lui Real Madrid va împlini 100 de ani în ziua derby-ului cu Atletico!

Într-un interviu acordat publicației AS.com, Sergio a transmis faptul că va împlini 100 de ani în aceași zi în care se joacă derby-ul dintre Atletico și Real, programat duminică, de la ora 22:00.

Acesta speră ca jucătorii lui Carlo Ancelotti să îi facă cadou o victorie în fața marii rivale. De asemenea, Sergio a venit și cu un pronostic pentru duelul din etapa a 8-a din La Liga.

„Împlinesc 100 de ani duminică, în aceași zi în care se joacă și derby-ul. Sper ca băieții să îmi facă cadou victoria!

Reclamă
Reclamă

Cred că echipa este din ce în ce mai puternică și, chiar dacă Mbappe nu va juca, cred că vom câștiga cu scorul de 2-1 pe Metropolitano”, a spus Sergio Nieto, pentru sursa citată anterior.

Ajuns la aproape 100 de ani, Sergio Nieto a văzut, după cum spune chiar el, peste 300 de derby-uri. De asemenea, acesta a vorbit și despre o perioadă în care Real Madrid nu o considera rivală pe Barcelona.

„În tinerețea mea, în anii 60 și 70, cel mai mare meci al anului era cu Altetico. Barca nu avea nicio treabă pe atunci. Scântei ieșeau cu Atletico, dar, în general, îi băteam”, a mai spus socio-ul cu numărul 1.

Reclamă

Real Madrid, veşti proaste despre Kylian Mbappe!

Real Madrid a venit cu veşti proaste despre Kylian Mbappe. Starul francez a cerut să fie schimbat pe finalul meciului cu Alaves, câştigat de echipa de pe Santiago Bernabeu cu 3-2.

Mbappe, cel care a marcat al doilea gol al madrilenilor, i-a cerut lui Carlo Anceotti să îl schimbe. În ciuda discursului antrenorului italian de la finalul meciului, prin care spunea că nu este vorba decât de o precauţie, lucrurile par să stea mult mai rău.

În urma testelor efectuate luni, Real Madrid a anunţat că superstarul francez a suferit o accidentare la bicepsul femural al piciorului stâng.

Chiar dacă echipa de pe Santiago Bernabeu nu a oferit o fereastră de timp în care va lipsi Mbappe, marca.com anunţă că francezul are nevoie de trei săptămâni pentru a se recupera.

Duminică, Real Madrid joacă derby-ul oraşului contra rivalei Atletico, pe Metropolitano. De asemenea, Mbappe va rata şi meciul cu Villarreal de pe teren propriu, dar şi partida din UEFA Champions League de pe terenul celor de la Lille.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și