Închide meniul

Primul transfer al lui Xavi la Barcelona! Jucătorul semnează în următoarele zile. Anunțul făcut de presa din Spania

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2021, 15:45

Primul transfer al lui Xavi la Barcelona! Jucătorul semnează în următoarele zile. Anunțul făcut de presa din Spania

Xavi, primul transfer la Barcelona

Profimediaimages

  • Primul transfer al lui Xavi la Barcelona
  • Jucătorul semnează în următoarele zile

Dani Alves și Barcelona se află în faza finală a negocierilor și mai trebuie să cadă de acord doar asupra ultimelor detalii, potrivit sport.es. Sursa citată anunță că Xavi și-a dat acordul ca transferul să se facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves semnează cu Barcelona

Anunțul oficial ar putea să aibă loc zilele următoare, când Dani Alves va concluziona ultimele întâlniri cu șefii Barcelonei. Ambele părți își doresc să colaboreze. Pe postul de fundaș dreapta, catalanii îi mai au pe Sergino Dest, Oscar Mingueza și Sergi Roberto.

Dani Alves va semna din postura de jucător liber de contract cu Barcelona. Ultima dată, brazilianul a jucat la Sao Paolo. Catalanii îl pot înregistra încă de pe acum pe veteranul de 38 de ani, nefiind nevoiți să mai aștepte până în luna ianuarie, când se deschide fereastra de transferuri.

Reclamă

8 ani a jucat Dani Alves la Barcelona, în perioada 2008-2016. Brazilianul are aproape 400 de meciuri pentru echipa blaugrana, alături de care a cucerit șase titluri în La Liga și trei trofee UEFA Champions League.

Xavi a dat milităria jos din pod la FC Barcelona

Xavi are ambiții mari după revenirea pe Camp Nou. Legendarul fotbalist vrea să oprească cu orice preț criza de la echipă, motiv pentru care a luat măsuri drastice. Potrivit The Sun, Xavi a introdus 10 noi reguli pe care vedetele catalanilor sunt obligate să le respecte:

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: "Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum"
Fotbal extern • 28 mart., 17:42
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum”
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare!
Extra • 26 mart., 16:05
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare! De ce a trebuit să fie ajutat pentru cauţiune
Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Extra • 26 mart., 11:02
„Neymar şi tatăl lui s-au sustras” Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol