Închide meniul

Primul transfer extraterestru pentru Xavi! Super-atacantul care vine la Barca pentru a-l înlocui pe Aguero

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 13:35

Primul transfer extraterestru pentru Xavi! Super-atacantul care vine la Barca pentru a-l înlocui pe Aguero

Primul jucător adus la Barca în Era Xavi

Profimediaimages

  • Primul transfer extraterestru pentru Xavi
  • Super-atacantul care vine la Barca pentru a-l înlocui pe Aguero

Barcelona se mişcă serios pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să îl aducă pe Xavi în funcţia de antrenor. Atacantul celor de la Manchester United, Edinson Cavani este primul transfer extraterestru pe care îl vizează catalanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul transfer extraterestru pentru Xavi

Edinson Cavani vine să îl suplinească pe argenianul Kun Aguero, care are probleme de sănătate şi va lipsi o perioadă mai lungă, anunţă cei de la as.com. Mai mult, Cavani se află şi în perimetri doriţi de la Barcelona, echipă aflată în criză financiară. Şi-a pierdut locul de titular pe Old trafford şi nu ar costa prea mult. Se vorbeşte deja de o sumă de transfer în jur de 10 milioane de euro.

Edinson Cavani, la prima experienţă în Spania

Dacă se va materializa acest transfer, pentru Edinson Cavani ar fi primele meciuri în La Liga. Uruguayanul a mai fost dorit în trecut şi de Diego Simeone la Atletico Madrid, dar transferul nu s-a realizat. Fotbalistul sud-american a mai evoluat în cariera sa la Palermo, Napoli şi PSG. În Franţa s-a simţit cel mai bine. A marcat 200 de goluri în 301 meciuri pentru echipa din capitala Franţei.

Reclamă

Dacă nu se va materializa transferul lui Edinson Cavani, Barcelona are şi planul B. Este vorba despre francezul Alexandre Lacazette, aflat la rândul său în ultimul an de contract cu Arsenal Londra.

Citește și:

Xavi, noul antrenor al Barcelonei

Xavi Hernandez s-a despărțit deja de Al-Sadd şi este așteptat să semneze cu FC Barcelona. Catalanii i-au plătit acestuia clauza de reziliere de 5 milioane de euro. „Conducerea clubului Al-Sadd anunță că antrenorul Xavi va pleca la FC Barcelona, după ce clauza de reziliere a fost achitată integral.

Reclamă

Xavi ne-a transmis în urmă cu câteva zile că își dorește să preia FC Barcelona, pentru că echipa se află într-o situație critică. Xavi și familia lui vor fi mereu bineveniți la Doha.

Xavi va rămâne un personaj important din istoria clubului Al-Sadd, iar relația noastră cu FC Barcelona va continua să se dezvolte de aici înainte”, au anunțat cei de la Al-Sadd.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 0:55
Barcelona – Napoli 3-1 și Arsenal – Porto 1-0 (4-2 d.l.d.)! „Tunarii”, calificare la penalty-uri în sferturile Champions League