Închide meniul

Primul transfer pregătit de Hansi Flick la Barcelona! Catalanii nu se uită la bani, pentru a-i împlini dorința noului antrenor

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 14:48

Reclamă
Primul transfer pregătit de Hansi Flick la Barcelona! Catalanii nu se uită la bani, pentru a-i împlini dorința noului antrenor

Primul transfer pregătit de Hansi Flick la Barcelona!

Profimedia

Primul transfer pregătit de Hansi Flick la Barcelona! Antrenorul german vine cu planuri mari la gruparea blaugrana și vrea să întărească lotul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabrizio Romano a anunțat că Flick va deveni noul antrenor al Barcelonei, la finalul sezonului. Acesta îl va înlocui astfel pe Xavi, care va părăsi echipa blaugrana.

Primul transfer pregătit de Hansi Flick la Barcelona!

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, Hansi Flick a pus ochii pe Joshua Kimmich, legitimat în prezent la Bayern Munchen.

Totuși, costul mutării este unul mare, jucătorul fiind cotat de site-urile de specialitate la suma de 60 de milioane de euro.

Hansi Flick l-a antrenat pe Kimmich atât la naționala Germaniei, cât și la Bayern Munchen.

Reclamă
Reclamă 4

Actualul contract al jucătorului expiră în vara anului 2025, astfel că echipa catalană va fi nevoită să plătească o ofertă bună, pentru ca bavarezii să ia în calcul vânzarea acestuia.

Joshua Kimmich a ajuns la Bayern Munchen în anul 2015, de la VfB Stuttgart, în schimbul sumei de 8,5 milioane de euro. A adunat 390 de meciuri în tricoul bavarezilor, în care a marcat 42 de goluri și a oferit 104 pase decisive.

Fabrizio Romano: Hansi Flick e noul antrenor de la Barcelona!

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a făcut anunțul: Hansi Flick e noul antrenor de la Barcelona. Oficialii catalani s-au mișcat rapid după ce au anunțat că Xavi va pleca de la echipă la finalul acestui sezon.

Reclamă

Fostul selecționer al echipei naționale din Germania s-a înțeles deja cu reprezentanții clubului catalan. Acesta a semnat un contract valabil până în anul 2026 cu echipa blaugrana.

Fabrizio Romano a dezvăluit acordul dintre cele două părți printr-o postare pe rețelele de socializare:

„Hansi Flick devine noul antrenor de la Barcelona, totul este confirmat!

Înțelegerea a fost completată. Agentul său, Pini Zahavi, a lucrat la aceasta, iar totul a fost stabilit. Contractul va fi valabil până în anul 2026.

Înțeleg că Flick își va aduce doi asistenți din Germania, ca și parte a staff-ului”, a anunțat Fabrizio Romano.

În cariera sa, Hansi Flick le-a mai pregătit pe Bayern Munchen și echipa națională a Germaniei. A fost secund la selecționata germană și în perioada 2006-2014, timp în care a câștigat o Cupă Mondială (2014).

De asemenea, în vitrina antrenorului se mai află alte trofee importante, câștigate alături de Bayern: 2 titluri, o Cupă, o Supercupă, un UEFA Champions League, o Supercupă a Europei și o Cupă Mondială a cluburilor.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și