Închide meniul

Probleme mari pentru Jerome Boateng după autopsia fostei iubite, care s-a sinucis chiar de ziua copilului ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 5:36

Probleme mari pentru Jerome Boateng după autopsia fostei iubite, care s-a sinucis chiar de ziua copilului ei

Instagram Kasia Lenhardt

Kasia Lenhardt, găsită decedată în propriul apartament

Astfel, confirm Bild, fundaşul de 32 de ani ar putea fi acuzat din nou de violenţă domestică, la fel cum s-a întâmplat în finalul lui 2019. Acel caz a fost închis în 2020 şi va fi redeschis acum. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ancheta e în desfășurare și nu s-a terminat încă”, au explicat poliţiştii, care îl acuză pe Boateng că ar fi lovit-o intenţionat pe poloneză. Pe de altă parte, ipoteza iniţială a fost confirmată, iar Kasia s-ar fi sinucis. 

Fosta iubită a lui Jerome Boateng, găsită moartă în apartament

Fotomodelul din Polonia fusese vedeta unei emisiuni TV din Germania, în 2012, iar Boateng este cel care a anunţat despărţirea celor doi după 15 luni pe care le-au petrecut împreună.

Cei de la Bild susţin că despărţirea celor doi a venit după ce femeia avusese un accident rutier, pe 5 ianuarie, în timp ce Kasia anunţa că cei doi nu mai sunt împreună din cauza mincinilor şi infidelităţii jucătorului.

Ultimul mesaj postat de model pe reţelele de socializare a fost cutremurător. "Acum e momentul când tragi linie. Ajunge", a fost mesajul postat de Kasia Lenhardt pe Instagram.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și