Închide meniul

Probleme mari pentru Lionel Messi la Inter Miami! Campionul mondial poate rata finalul sezonului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 octombrie 2023, 22:51

Probleme mari pentru Lionel Messi la Inter Miami! Campionul mondial poate rata finalul sezonului

Probleme mari pentru Lionel Messi la Inter Miami

Lionel Messi / Profimedia

Probleme mari pentru Lionel Messi la Inter Miami! Starul echipei lui David Beckham s-a accidentat în ultima acțiune a echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ratat ultimele două partide jucate de Inter Miami, accidentarea lui Lionel Messi s-a dovedit a fi mai gravă decât se credea inițial. Astfel, campionul mondial ar putea rata finalul sezonului din MLS.

Probleme mari pentru Lionel Messi la Inter Miami. Argentinianul ar fi suferit o ruptură musculară

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul american Caden DeLisa, starul echipei lui David Beckham ar fi suferit o ruptură musculară în partida dintre Argentina și Eduador, câștigată de către selecționala lui Messi cu scorul de 1-0.

Totuși, tot jurnalistul menționat anterior a menționat faptul că Gerardo „Tata” Martino, antrenorul echipei din Miami, l-ar putea folosi pe argentinian în momentele în care echipa ar avea nevoie de el, dat fiind faptul că această accidentare nu este una care să nu îi permită sub nicio formă să intre pe teren.

„O sursă indică faptul că Lionel Messi a suferit o ruptură musculară de doi centimetri, care a fost confirmată de RMN. Astfel că probabil nu va mai putea juca în acest sezon.

Reclamă

Cu toate acesta, este cu siguranță posibil ca Messi să poată juca dacă clubul consideră că este suficient de pregătit și trebuie să apară într-un meci în care echipa trebuie neapărat să câștige”, a dezvăluit Caden DeLisa, pe Twitter.

Tehnicianul lui Inter Miami l-a utilizat pe Messi în ultimul meci jucat de echipă, cu Toronto, dar l-a schimbat după doar 37 de minute petrecute în teren. Schimbarea a fost efectuată din cauza faptului că accidentarea campionului mondial cu Argentina, în 2022, s-ar fi agravat.

Lionel Messi a izbucnit în râs când a fost întrebat cine ar trebui să câştige Balonul de Aur

În cadrul unui interviu, Lionel Messi a dezvăluit cine merită să câștige cel mai prestigios trofeu individual din acest an. Reacția sa a fost una surprinzătoare, având în vedere faptul că argentinianul crede că merită să câștige Balonul de Aur în fața altor mari fotbaliști.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, acesta a izbucnit în râs și a făcut o comparație cu Erling Haaland, dar și cu Andres Iniesta.

„Leo Messi: Eu merit să câștig premiul, pentru că am luat Cupa Mondială.

Reporter: Dar Iniesta a făcut la fel în 2010 și nu a câștigat el.

Leo Messi: Da, dar eu am meritat mai mult atunci, pentru că marcasem mai multe goluri (n.r. râde).

Reporter: Ai mare dreptate, deci Haaland merită mai mult anul acesta, pentru că a marcat mai mult decât tine.

Leo Messi: Câștigarea Balonului de Aur este o onoare grozavă. Sunt norocos să fi câștigat totul în fotbal, precum Cupa Mondială, Copa America, Champions League și trofee interne. Sunt mai importante decât Balonul de Aur”, a fost conversația lui Messi cu un reporter al publicației spaniole Olga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și