Închide meniul

Probleme pentru Cristi Săpunaru și Silviu Lung. "Aici este casa mea, vreau să rămân"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2020, 14:48

Probleme pentru Cristi Săpunaru și Silviu Lung. "Aici este casa mea, vreau să rămân"

Profimediaimages

Viitor incert pentru Cristian Săpunaru și Silviu Lung

Conducătorii ultimei clasate au cerut îndrumări de la UEFA, mai ales după ce au apărut informații că nu se va mai juca niciun meci până în luna iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitor incert pentru Cristian Săpunaru și Silviu Lung

Federația Turcă de Fotbal a venit cu vestea care a bulversat total cluburile din prima ligă. A emis un comunicat în care a anunțat că ia în calcul reluarea competițiilor interne la începutul lunii iunie. Cel mai mult pare a avea de suferit chiar Kayserispor, echipă care are 12 jucători la final de contract. Printre ei Cristian Săpunaru și Silviu Lung.

Înțelegerea jucătorilor români cu "lanterna roșie" expiră pe 31 mai. Titularul dintre buturi și-a manifestat deja interesul să rămână, dar oficialii clubului caută soluții salvatoare. A cerut ajutor chiar și de la UEFA.

"Aceasta este casa mea. Vreau să rămân, dacă și conducătorii își doresc asta" a declarat Silviu Lung pentru jurnaliștii de la Fotomac. Internaționalul român este din 2016 la Kayseri. A fost adus de la Astra pentru 500.000 de euro și a jucat în 79 de meciuri din campionatul Turciei.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și