Închide meniul
VIDEO

Protest de proporții în Bulgaria! Ultrașii s-au unit și au făcut haos pe străzi în timpul meciului cu Ungaria

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 21:23

Protest de proporții în Bulgaria! Ultrașii s-au unit și au făcut haos pe străzi în timpul meciului cu Ungaria

Protest de proporții în Bulgaria

Protestele din Bulgaria / Twitter

Protest de proporții în Bulgaria. Fanii fotbalului de la sud de Dunăre au ieșit în stradă și au provocat haos, în timp ce naționala lor se duela cu selecționata din Ungaria, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii de la toate cluburile din Bulgaria s-au unit și au protestat împotriva Federației, chiar dacă reprezentanții acesteia au făcut tot posibilul pentru a evita acest lucru. Decizia controversată a oficialilor Federației, de a juca meciul cu Ungaria fără spectatori, a făcut ca protestele să ia amploare.

Protest de proporții în Bulgaria! Ce s-a întâmplat la Sofia

În timpul partidei dintre Bulgaria și Ungaria, care s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, ultrașii din toată țara, indiferent de clubul pe care îl susțin, s-au strâns în fața stadionului „Vasili Levski”, pentru a protesta împotriva Federației. Ținta scandărilor a fost Borislav Mihailov, președintele Federației.

Fanii au pornit conflicte cu Jandarmeria, care a avut nevoie de întăriri pentru a calma spiritele. Potrivit informațiilor oferite de sportal.bg, forțele de ordine au ripostat cu tunuri de apă, dar și cu un ordin legat de o evacuare în forță.

După acest ordin, în Sofia s-a instalat haosul. Ultrașii au făcut ravagii în oraș, au incediat mai multe mașini, iar, după intervenția forțelor de ordine au existat victime de ambele părți.

Reclamă

Nemulțumirea fanilor este cauzată de Borislav Mihailov, pe care îl consideră vinovat pentru situația în care se regăsește fotbalul din țara vecină. Bulgaria nu a mai participat la niciun turneu final din anul 2004. La momentul respectiv, vecinii României au participat la EURO în Portugalia și au terminat grupa cu niciun punct. În momentul de față, Bulgarii sunt pe ultimul loc în grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024, cu 3 puncte în 7 meciuri.

Prima uriaşă pe care o vor încasa „tricolorii” dacă se califică la EURO 2024

Potrivit gsp.ro, jucătorii naţionalei vor încasa prime de 4 milioane de euro dacă se califică la turneul final. Această sumă va fi împărţită în funcţie de numărul de minute jucate de fiecare „tricolor”.

Reclamă 4 / 0/3

Această sumă reprezintă 40% din bonusul pe care Federaţia Română de Fotbal îl va încasa de la UEFA dacă România va merge la EURO 2024. Jucătorii cu cele mai multe minute vor primi circa 150.000 de euro.

S-a aflat şi prima uriaşă pe care o vor împărţi angajaţii FRF, dacă România se va califica la EURO 2024.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit ce sume colosale vor încasa membrii Federaţiei, în cazul în care „tricolorii” vor obţine biletele pentru turneul final de anul viitor.

Andrei Vochin a dezvăluit că UEFA îi va acorda României suma de 10 milioane de euro, dacă se va califica la EURO 2024. Din această sumă, 7-8% va merge către angajaţii FRF. Astfel, membrii Federaţiei vor împărţi o sumă între 700.000 şi 800.000 de euro.

Vochin a mai declarat că cele mai mari sume vor merge către jucători şi staff, iar angajaţii FRF vor fi „ultimii pe listă” şi vor încasa cel mai puţin, dacă România va merge la EURO 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și