Închide meniul

PSG îşi face un Dream Team de nebătut! Salariu de 31 de milioane de euro pentru încă un jucător world-class

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 13:45

PSG îşi face un Dream Team de nebătut! Salariu de 31 de milioane de euro pentru încă un jucător world-class

PSG îşi face un Dream Team de nebătut!

Profimediaimages

Pentru a-l convinge, vicecampioana din Hexagon îl ademeneşte cu un salariu anual incredibil! The Independent susţine că Nasser Al-Khelaifi i-a pregătit 31 de milioane de euro pe sezon, dacă va ajunge gratis pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, PSG are o concurenţă serioasă din partea lui Real Madrid pentru mijlocaşul de 28 de ani care a debutat în noul sezon cu patru pase decisive, în Manchester United – Leeds 5-1. Paul a ajuns pe Old Trafford în 2016, când a revenit de la Juventus, pentru 105 milioane de euro.

Vine Paul Pogba la PSG, dar pleacă Kylian Mbappe

Kylian Mbappe nu vrea să facă parte din galaxia lui PSG şi să joace alături de Lionel Messi şi Neymar. Marca susţine că atacantul le-a cerut parizienilor să îi dea drumul la Real Madrid încă din această vară.

Chiar dacă nu va face nicio declaraţie oficială, din respect pentru PSG, Mbappe este disperat să o părăsească pe vicecampioana din Hexagon. Următoarele 15 zile vor fi decisive, ţinând cont că Mbappe mai are contract cu PSG până în vara lui 2022.

După ce a refuzat-o în mai multe rânduri pe PSG, cu prelungirea contractului, starul de 22 de ani negociază deja cu Florentino Perez. După venirea lui Messi, părea că jucătorul cotat la 160 de milioane de euro va rămâne, dar el pare mai convins ca oricând să ajungă pe „Santiago Bernabeu”.

Reclamă

Kylian Mbappe are bonus uriaş promis de Real Madrid dacă va semna la anul. Florentino Perez i-ar fi promis o primă de instalare în valoare de 40 de milioane de euro, scrie El Mundo Deportivo.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și