Închide meniul

PSG – Manchester City 1-2. "Cetăţenii" sunt cu un pas în finala Champions League, după ce au întors scorul în 7 minute. Starurile lui Guardiola au lăsat Parisul în beznă!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 aprilie 2021, 20:55

PSG – Manchester City 1-2. "Cetăţenii" sunt cu un pas în finala Champions League, după ce au întors scorul în 7 minute. Starurile lui Guardiola au lăsat Parisul în beznă!

Profimediaimages

Mahrez i-a adus victoria lui Manchester City

Meci nebun la Paris! Neymar şi Mbappe au pierdut "examenul" în faţa maşinăriei de fotbal a lui Pep Guardiola. Francezii au trecut de la extaz la agonie, după ce au făcut o primă rperiză excelentă. Marquinhos a deschis scorul în minutul 15 din pasa lui Di Maria şi a mai bifat încă un gigant european pe listă, după ce în sferturi marcase şi împotriva lui Bayern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză s-a intrat cu scorul de 1-0. În repriza secundă, "cetăţenii" au avut 45 de minute perfecte în care au întors scorul. "Remontada" a fost reuşită în doar 7 minute. Kevin De Bruyne a readus speranţele în tabăra englezilor, după ce centrarea sa nu a fost oprită de nimeni. Peste doar câteva minute, Mahrez a marcat golul de 2-1 cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă, prin zid.

PSG – Manchester City 1-2

Min. 90: Final de meci la Paris! Manchester City a câştigat cu 1-0.

Reclamă

Min. 78: Cartonaş roşu PSG! Gueye a fost eliminat după o intrare brutală la Gundogan.

Min. 71: GOOOL Manchester City! Mahrez a dus-o pe formaţia lui Pep Guardiola în avantaj cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă, prin zid.

VEZI AICI GOLUL LUI MAHREZ

Reclamă 4 / 0/3

Min. 64: GOOOL Kevin De Bruyne! Centrarea mijlocaşului belgian nu a fost atinsă de nimeni, iar mingea a intrat în poartă!

VEZI AICI GOLUL MIJLOCAŞULUI BELGIAN

Min. 60: Ocazie Manchester City! Foarfeca lui Kevin de Bruyne nu a găsit spaţiul porţii.

Min. 55: Ocazie PSG! Mbappe i-a pasat perfect lui Veratti în interiorul careului, însă italianul nu a reuşit să marcheze. 

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Paris! PSG conduce cu 1-0.

Min. 42: Ocazie importantă pentru liderul din Premier League. Foden a scăpat singur în marginea careului, a şutat în forţă, dar a respins Navas!

Min. 15: GOOOL PSG! Marquinhos a deschis scorul şi a ajuns la cota 3 în actualul sezon de UCL. Reuşita căpitanului francezilor a venit din pasa decisivă a lui Di Maria.

VEZI AICI GOLUL REUŞIT DE CĂPITANUL LUI PSG

Min. 12: Ocazii mari PSG în doar un minut! Florenzi şi Neymar i-au dat mari bătăi de cap lui Ederson.

Min. 2: Neymar a trimis primul şut pe spaţiul porţii! Ederson nu are emoţii.

Min. 1: A început meciul!

PSG: Navas – Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Bakker – Gueye, Paredes – Veratti, Di Maria, Neymar – Mbappe

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Stones, Cancelo – Rodri, Gundogan, De Bruyne – Mahrez, Silva, Foden

Update: Nebunie la Paris înaintea meciului cu Manchester City! Fanii francezi au făcut spectacol în timpul sosirii favoriţilor la stadion.

PSG e cu gândul la o nouă calificare în finala UCL. Sezonul trecut, francezii au pierdut în ultimul act cu Bayern, 0-1. După ce s-au răzbunat deja pe bavarezi în sferturile de finală, jucătorii lui Mauricio Pochettino vor să mai facă o "victimă". Campioana Franţei are 3 victorii consecutive în toate competiţiile. În aceste partide, Icardi a marcat 5 goluri, Mbappe a punctat de 4 ori, iar Neymar şi-a trecut numele pe lista marcatorilor o singură dată.

Manchester City vine la Paris după ce în weekend au cucerit Cupa Ligii Angliei în faţa lui Tottenham, scor 1-0. Maşinăria de fotbal a lui Guardiola este aproape campioană în Premier League şi visează la prima calificare din istoria clubului în finala UCL. Kevin De Bruyne şi Phil Foden sunt cei mai în formă jucători ai "cetăţenilor".

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și