Închide meniul

PSG pregătește o lovitură pe piața transferurilor! Ce se întâmplă cu Kylian Mbappe. Anunțul jurnaliștilor de la Marca

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 5:41

PSG pregătește o lovitură pe piața transferurilor! Ce se întâmplă cu Kylian Mbappe. Anunțul jurnaliștilor de la Marca

Abaca Press / Lefevre Sylvain/ABACA via hepta

PSG pregătește o lovitură pe piața transferurilor! Ce se întâmplă cu Kylian Mbappe. Anunțul jurnaliștilor de la Marca

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, Mbappe nu-și va prelungi înțelegerea cu gruparea franceză și va pleca cel mai devreme în vara lui 2021. Astfel, șefii grupării pariziene trebuie să se reorienteză către un alt atacant, iar soluția perfectă pentru a-l înlocui pe francez este Haaland, puștiul care face senzație în Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe pleacă la Real Madrid, iar Haaland la PSG

Ibericii mai scriu că aceste două tranzacții se pot realiza cu ușurință, fiindă campioana Franței are nevoie de oameni în atac. Edinson Cavani și Mauro Icardi sunt aproape să plece în vară, iar Mbappe mai are contract până în 2022.

Ținta principală ar rămâne Haaland, iar Nasser Al-Khelaifi este gata să îi achite clauza de 75 de milioane de euro, care va intra în vigoare din 2021. 

Haaland a ajuns deja la 41 de goluri în carieră la vârstă de 19, lucru pe care Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu l-au reușit. Norvegianul chiar a debutat în weekend cu un gol în derby-ul cu Schalke, ajungând la 10 goluri pentru Borussia în Bundesliga.

Haaland este cotat la 72 de milioane de euro de Transfermarkt, iar Mbappe la 180 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și