Închide meniul

PSG – Saint-Etienne 3-2. Neymar "a fost blană" în tribune! :) Starul brazilian a atras toate privirile cu apariţia sa desprinsă din filmele cu gangsteri

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 14:30

Reclamă
PSG – Saint-Etienne 3-2. Neymar "a fost blană" în tribune! :) Starul brazilian a atras toate privirile cu apariţia sa desprinsă din filmele cu gangsteri

profimediaimages.ro

Neymar, din nou în centrul atenţiei

Vedeta lui PSG a impresionat la meciul cu Saint-Etienne, însă nu prin prestaţie, pentru că a fost suspendat, ci prin vestimentaţie. Inspirat de look-ul rapperilor celebri precum 50 Cent sau Snoop Dogg, Neymar a purtat o haină de blană albă, pe care a asortat-o cu un pulover albastru. Lanţurile, cerceii şi şapca nu au lipsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a învins-o pe Saint Etienne, scor 3-2. Cu un sfert de oră înainte de final, tabela arăta 0-0. Oaspeții au deschis scorul în minutul 78, dar Mbappe a egalat faza următoare. Același Mbappe i-a adus pe parizieni în avantaj cu 3 minute înainte de final, însă "verzii" au lovit în minutul 90+1. Icardi a adus victoria lui PSG la ultima fază, în minutul 90+5.

Reclamă

Neymar a bătut palma! Va semna un contract fabulos cu PSG

Neymar s-a decis asupra viitorului său. Chiar dacă Lionel Messi a făcut presiuni pentru a-l convinge să revină la Barcelona, brazilianul s-a înţeles cu Nasser Al-Khelaifi pentru a continua la PSG.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, atacantul de 29 de ani a bătut palma cu şeicul campioanei din Ligue 1, iar anunţul va fi făcut în zilele următoare. Neymar va primi un bonus uriaş dacă o va ajuta pe PSG să câştige UEFA Champions League.

Neymar este cel mai scump jucător al planetei. El a ajuns de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro, în urmă cu patru ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și