Închide meniul
VIDEO

QPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 23:50

Reclamă
QPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League

QPR - Leeds 4-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship / Profimediaimages

QPR – Leeds, scor 4-0, a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. O nouă partidă de coşmar pentru jucătorii lui Daniel Farke, care au făcut un nou pas greşit în lupta pentru promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci al etapei cu numărul 45 din Championship, Leeds a suferit o adevărată umilinţă pe terenul unei echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. A cedat la scor de neprezentare şi poate pierde locul secund. Chair (8), Andersen (22) şi Dykes (73)

Leeds riscă să rateze promovarea directă, după ce a obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape. A învins-o numai pe Middlesbrough, scor 4-3, meci care a fost tot LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Cum arată clasamentul în Championship:

1. Leicester – 94 de puncte (44 de meciuri)
2. Leeds – 90 de puncte (45 de meciuri)
3. Ipswich – 89 de puncte (43 de meciuri)
4. Southampton – 84 de puncte (44 de meciuri)
5. West Brom – 72 de puncte (44 de meciuri)
6. Norwich – 72 de puncte (44 de meciuri)
7. Hull – 69 de puncte (44 de meciuri)

Reclamă

Primele două echipe din Championship promovează direct, în timp ce ocupantele locurilor 3-6 se duc la baraj.

QPR – Leeds 4-0 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 86: QPR – Leeds 4-0! A marcat şi Field. Haos total în apărarea oaspeţilor.

Min. 73: QPR – Leeds 3-0! Dezastru pentru Leeds în lupta pentru promovare. Lyndon Dykes a înscris după un corner.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 22: QPR – Leeds 2-0. Lucas Andersen a dublat avantajul gazdelor. Probleme tot mai mari pentru ocupanta locului secund din Championship!

Min. 8: QPR – Leeds 1-0! Ilias Chair a deschis scorul cu un şut spectaculos, din afara careului. A plasat perfect mingea!

Min. 1: A început meciul!

QPR: Begovic – Dunne, Steve Cook, Clarke-Salter, Paal – Field, Colback – Willock, Andersen, Chair – Dykes

Leeds: Meslier – Byram, Rodon, Ampadu, Firpo – Gray, Gruev – Gnonto, Rutte, Summerville – Piroe

QPR primește vizita celor de la Leeds după ce, în etapa precedentă, a obținut 3 puncte în duelul cu Preston. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, Leeds a obținut o victorie importantă în lupta pentru promovare, pe terenul celor de la Middlesbrough. Oaspeții din această seară s-au impus atunci cu scorul de 4-3, iar „thrillerul” s-a văzut LIVE în AntenaPLAY!

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă Vezi toate știrile
Citește și