Închide meniul

Quique Setien face ceea ce nu a îndrăznit Messi. Antrenorul o târăște pe Barcelona prin tribunale!

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2020, 11:26

Quique Setien face ceea ce nu a îndrăznit Messi. Antrenorul o târăște pe Barcelona prin tribunale!

Profimediaimages

Quique Setien nu acceptă să își rezilieze contractul cu Barcelona

  • Probleme de ordin juridic pentru vicecampioana Spaniei
  • Ronald Koeman nu poate sta încă pe banca Barcelonei
  • Comunicatul emis de Quique Setien

Înlăturat după umilința suferită în Champions League, 2-8 cu Bayern Munchen, tehnicianul le dă peste cap toate planurile conducătorilor vicecampioanei Spaniei. Dacă problemele nu se rezolvă rapid, Ronald Koeman ar putea să fie "interzis" pe banca Barcelonei în startul de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Quique Setien îi dă în judecată pe conducătorii Barcelonei

Atât Setien, cât și secunzii săi, se consideră total neîndreptățiți. Aceștia asigură că vor exista repercusiuni.

"În cazul meu, este public cunoscut că în data de 17 august atât clubul, cât și președintele, au anunțat oficial demiterea mea cu efect imediat. Totuși, abia pe 16 septembrie am primit actele care specifică acest lucru, fără a exista vreun acord între noi. În ceea ce îi privește pe oamenii din staff, aceștia au aflat, cu surprindere, că au fost relocați în cadrul clubului. 

Reclamă

Dată fiind această situație, am fost nevoiți să apelăm la avocați și să începem demersurile legale. Totul pentru a se respecta contractul pe care l-am semnat cu Barcelona", se anunță într-un comunicat emis de Quique Setien.

Situația afectează grav gruparea blaugrana. Până când Setien nu semnează rezilierea contractului, Ronald Koeman nu poate sta pe banca Barcelonei. Olandezul a fost prezentat luna trecută, dar riscă să rateze duelul cu Villarreal, din prima etapă.

Reclamă

Și Lionel Messi a fost în conflict cu Josep Maria Bartomeu. Președintele catalanilor nu l-a lăsat pe căpitanul Barcelonei să plece la Manchester City fără să fie plătită clauza de reziliere de 700 de milioane de euro. Argentinianul l-a criticat public pe numărul unu din conducerea clubului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea