Închide meniul

Radu Drăguşin, comparaţie uriaşă cu Virgil van Dijk! Englezii anunţă giganţii care au vrut să-l cumpere de la Juventus

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2021, 14:10

Radu Drăguşin, comparaţie uriaşă cu Virgil van Dijk! Englezii anunţă giganţii care au vrut să-l cumpere de la Juventus

Radu Drăguşin

profimediaimages.ro

Englezii au doar cuvinte de laudă despre internaţionalul de tineret. Drăguşin este comparat cu Virgil van Dijk de presa din Anglia, care anunţă şi faptul că forţe ale Europei, printre care se numără Chelsea, PSG şi Atletico, au încercat să îl transfere în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu o înălţime de 1.90, solidul fundaş Drăguşin este numit "Virgil van Dijk de România" datorită felului în care se descurca cu mingea în timp ce arată o poziţionare fantastică în mijlocul defensivei. La Juventus, tânărul de 19 ani învaţă de la Leonardo Bonucci şi Giorgio Chiellini. Pirlo, antrenorul echipei, i-a oferit posibilitatea să se remarce şi la prima echipă.

La fel ca Kluivert, nu este o surpriză că Drăguşin a devenit un fotbalist profesionist, ţinând cont de faptul că părinţii lui au jucat volei şi baschet. Chelsea, PSG şi Atletico Madrid au încercat să obţină semnătura acestuia în ultimii ani şi nu încape urmă de îndoială că poate deveni unul dintre cei mai buni fundaşi", este caracterizarea făcută de englezii de la Dailymail.

Cotat la 800.000 de euro pe site-urile de specialitate, Drăguşin a debutat în acest sezon în Serie A pentru Juventus. De asemenea, fundaşul român a bifat şi primele minute în Liga Campionilor, dar şi în Cupa Italiei, unde are două apariţii.

Radu Drăguşin a luat decizia finală şi va semna după EURO U21

Fundaşul român a fost dorit în Premier League de Crystal Palace şi Newcastle, însă a decis să rămână la Torino, unde campioana Italiei i-a pregătit un nou contract valabil pentru următorii 5 ani. Decizia lui Drăguşin a fost dezvăluită de Tom Kershaw, jurnalistul celebrului cotidian britanic The Independent.

Reclamă

"Radu Drăguşin, fundaşul lui Juventus a refuzat oferta de la Crystal Palace şi interesul lui Newcastle. Jucătorul de 19 ani va semna un contract valabil pentru următorii 5 ani când se va întoarce de la echipa naţională.", a anunţat sursa citată.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la EURO U21

Radu Drăguşin se numără printre tricolorii lui Adrian Mutu de la EURO U21. România va disputa în această lună cele trei meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și