Închide meniul

Radu Drăgușin, cuvinte uriașe de la Andrea Pirlo după prelungirea contractului cu Juventus: "Poate juca de la egal la egal cu vedetele din echipă"

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2021, 6:30

Radu Drăgușin, cuvinte uriașe de la Andrea Pirlo după prelungirea contractului cu Juventus: "Poate juca de la egal la egal cu vedetele din echipă"

profimediaimages

Drăgușin, lăudat de Andrea Pirlo

  • Radu Drăgușin și-a prelungit contractul cu Juventus
  • Reacția lui Andrea Pirlo

Radu Drăgușin a semnat cu Juventus până în 2025. Puștiul care a debutat deja în echipa mare a torinezilor și care se antrenează zilnic alături de Cristiano Ronaldo are în față un viitor uriaș, e de părere Andrea Pirlo. După spusele acestuia, Drăgușin deja se poate compara cu celelalte vedete de la Juventus!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Pirlo, după ce Radu Drăgușin și-a prelungit contractul cu Juventus

„Sunt bucuros că Drăgușin a semnat un nou contract, este un jucător de mare perspectivă care a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu vedetele din echipă. Poate progresa enorm și era normal ca acest club să mizeze pe el în viitor”, a transmis Andrea Pirlo, la conferința de presă dinainte de Juventus – Genoa. 

Drăgușin a câștigat și admirația suporterilor lui Juventus. Recent, aceștia l-au votat cel mai bun tanăr jucător al bianconerilor. 

Reclamă

Cotat la 3 milioane de euro de site-urile de specialitate, Radu Drăgușin a bifat 4 partide la echipa mare a lui Juventus. A debutat la seniori tocmai în UEFA Champions League, chiar împotriva lui Mircea Lucescu!

Radu Drăgușin, vedetă în presa din Italia

Noua înțelegere dintre Drăgușin și Juventus a fost apreciată și de jurnaliștii italieni. Românul a refuzat oferte "grele" ca să rămână la campioana en-titre din Serie A.

Reclamă

"Juve își asigură viitorul: contract până în 2025 pentru Radu Drăgușin, fundașul român născut în 2002, aflat deja la prima echipă. Mai multe echipe europene au stat la pândă pentru jucătorul al cărui contract expira pe 30 iunie: de la Leipzig, până la Newcastle, toate i-au garantat un loc de titular. El a ales să rămână la Juventus, unde există de mulți ani o școală de fundași care îi permite să crească și să se maturizeze", a scris Gazzetta dello Sport.

Radu Drăgușin a făcut parte și din lotul naționalei de tineret pentru Campionatul European U21. Adrian Mutu l-a folosit într-un singur meci, remiza albă cu Germania, din ultima etapă a grupelor.

Radu Drăgușin a ajuns la Juventus în 2018, de la Regal București. El a jucat pentru toate echipele de juniori ale bianconerilor.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde
Premier League • 13 apr., 15:37
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham
Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali
Premier League • 10 apr., 8:52
„Nu am niciun motiv să îl laud!” Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali! Verdictul impresarului despre fundașul român
Mainoo a marcat un gol fabulos. Salah a egalat din penalty. Final nebun pe Old Trafford
Premier League • 7 apr., 22:00
Tottenham – Nottingham Forest 3-1. Drăguşin a rămas pe bancă. Manchester United – Liverpool 2-2. Derby nebun pe Old Trafford
Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham
Premier League • 7 apr., 11:14
„Realitatea e alta!” Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham! Anunţul făcut de englezi
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin
Premier League • 4 apr., 18:56
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin: „Transferul lui i-a făcut mai bine lui Genoa decât lui Tottenham!”