Închide meniul

Radu Drăguşin, distrus în presa italiană după Inter – Salernitana 5-0: „Suferă întotdeauna! A fost mereu în contratimp”. Ce a scris Gazzetta dello Sport

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2022, 10:43

Radu Drăguşin, distrus în presa italiană după Inter – Salernitana 5-0: „Suferă întotdeauna! A fost mereu în contratimp. Ce a scris Gazzetta dello Sport

Radu Drăguşin, distrus în presa italiană după Inter - Salernitana 5-0

Profimedia

Radu Drăguşin, distrus în presa italiană după Inter – Salernitana 5-0: „Suferă întotdeauna! A fost mereu în contratimp!”

Inter a făcut spectacol în duelul cu Salernitana, scor 5-0, în etapa a 28-a din Serie A. Radu Drăgușin a fost integralist la Salernitana, iar la finalul partidei a fost distrus în presa italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Drăgușin suferă întotdeauna”, a titrat celebra publicație Gazzetta dello Sport, care i-a acordat fundașului român nota 4.

„Unde se întorcea, întotdeauna exista Lautaro Martinez acolo. A reuşit o recuperare la început, dar a fost o excepție. Este o suferință continuă, iar întârzierea de la 3-0 a devenit fotografia serii.”, au notat jurnaliștii italieni.

Radu Drăguşin, criticat dur de jurnaliştii italieni

Radu Drăguşin fusese lăudat în presa italiană după prestaţiile din ultima vreme, dar eşecul în faţa liderului Inter le-a schimbat părerea jurnaliştilor.

„Încă un meci slab pentru fundaşul central al lui Salernitana, care s-a aflat mereu în contratimp.”, a scris şi publicaţia tuttomercatoweb.

Reclamă

Drăguşin a fost inclus de Edi Iordănescu pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile naţionalei României cu Israel şi Grecia, din această lună.

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar convocat pentru amicalele cu Grecia și Israel

Pentru cele două partide amicale, Edi Iordănescu a trimis 24 de convocări preliminare pentru stranieri, potrivit FRF.ro. Rămâne de văzut câți dintre aceștia vor rămâne în lot și după ce se anunță numele jucătorilor din campionatul României.

Meciurile ”tricolorilor” revin la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Citește și:

 

Recomandări
  • Radu Drăguşin, distrus în presa italiană
  • Fundaşul român, integralist în Inter – Salernitana 5-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și