Închide meniul

Radu Drăguşin, remarcat de o legendă a fotbalului italian: "Valoarea este incontestabilă! Talent, viteză, fizicitate"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 14:21

Radu Drăguşin, remarcat de o legendă a fotbalului italian: "Valoarea este incontestabilă! Talent, viteză, fizicitate"

profimediaimages.ro

Radu Drăguşin, remarcat de o legendă a fotbalului italian

Internaţionalul român evoluează pentru echipa U23 a lui Juventus, iar Di Natale, antrenor la Carrarese în Serie C, l-a remarcat pe acesta. Legendarul jucător al lui Udinese are doar cuvinte de laudă la adresa lui Drăguşin, dar şi a coechipierilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Valoarea bianconerilor este incontestabilă, sunt un adevărat rezervor pentru prima echipă antrenată de Andrea Pirlo, care extrage din acest grup, des și de bunăvoie, jucători precum Drăgușin și Fagioli, care sunt în permanent pe lângă jucătorii mare. Juventus U23 are calitate, alternează talentul cu multă viteză și fizicitate, sunt tineri, au prospețime”, a declarat Antonio Di Natale, în cadrul unei conferințe de presă.

Radu Drăguşin a semnat cu Juventus până în 2025

Radu Drăgușin a semnat recent prelungirea contractului cu Juventus. Fundașul român va rămâne la Torino până în 2025. El a refuzat ofertele multor echipe importante de pe continent.

Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Drăguşin a debutat în acest sezon în Serie A pentru "Bătrâna Doamnă". De asemenea, fundaşul român a bifat şi primele minute în Liga Campionilor, dar şi în Cupa Italiei, unde are două apariţii.

Reclamă

EXCLUSIV | Radu Drăguşin visează frumos! Speră să spulbere recordul lui Ștefan Radu

Drăguşin şi-a pus în gând să egaleze recordul stabilit de Radu Ştefan, cel care a scris istorie în cei 13 ani petrecuţi în tricoul lui Lazio. A ajuns la 402 apariţii în tricoul "vulturilor".

Drăguşin vrea să ajungă mai mare decât Alessandro Del Piero si Gianluigi Buffon, jucătorii cu cele mai multe meciuri pentru "Bătrâna Doamnă". Peste 700 de meciuri trebuie să joace românul ca să intre în istoria lui Juvenetus.

"Este un record incredibil reuşit de Radu Ştefan. E o carieră frumoasă pe care a făcut-o la Lazio. De ce să nu o fac şi eu la Juventus?", a reacţionat Radu Drăguşin în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și