Închide meniul

Radu Drăgușin și George Pușcaș, meci incredibil pentru Genoa! Unul a marcat, celălalt și-a dat autogol

Cosmin Olteanu Publicat: 19 februarie 2023, 19:36

Reclamă
Radu Drăgușin și George Pușcaș, meci incredibil pentru Genoa! Unul a marcat, celălalt și-a dat autogol

Radu Drăgușin și George Pușcaș, meci incredibil pentru Genoa

Radu Drăgușin și George Pușcaș / Profimedia

Radu Drăgușin și George Pușcaș au făcut un meci incredibil pentru Genoa! Drăgușin a marcat un gol, în timp ce Pușcaș și-a trimis mingea în propria poartă. În prezent, Genoa se află pe locul 2 din Serie B, cu 43 de punct obținute după 25 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin va deveni definitiv jucătorul celor de la Genoa, la vară, acesta fiind, în prezent, împrumutat de la Juventus. În timp ce George Pușcaș evoluează, la Genoa, sub formă de împrumut de la Reading.

Radu Drăgușin și George Pușcaș, meci incredibil pentru Genoa

Radu Drăgușin a deschis scorul, în minutul 6 al partidei Modena – Genoa, după ce a trmis mingea în poartă cu capul, în urma unui corner. Însă, în minutul 55, la scorul de 1-1, George Pușcaș și-a dat autogol. În final, partida s-a terminat cu scorul de 2-2.

În actualul sezon, Genoa se luptă pentru promovarea în primul eșalon, aflându-se, în prezent, pe locul 2 din Serie B.

În următoarea partidă de campionat, Genoa o va întâlni, acasă, pe Spal. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 17:15.

Reclamă

Scandal între Edi Iordănescu și Florin Manea, pe tema neconvocării lui Radu Drăgușin la echipa națională

Recent, între Edi Iordănescu, selecținerul naționalei României, și cunoscutul impresar, Florin Manea, s-a iscat un scandal de la distanță, pe tema faptului că Radu Drăgușin nu este convocat la națională.

„Sunt foarte mulți impresari care au jucători care și-ar dori să fie în loturile echipei naționale. Pentru selecționer nu e ușor. Și eu îl admir pe Drăgușin, e un jucător foarte bun. Eu cred că va face pasul la echipa națională și va și juca, va deveni om de bază. Dar deocamdată, făcând o comparație între el și Adi Rus, deocamdată Adi Rus are o experiență mai mare, are mai multe jocuri în picioare. 

El îl cunosc foarte bine pe Drăgușin, chiar vă spun că e un jucător foarte bun, dar încă mai are de lucrat la rapiditate, la reacție. Dar e un jucător tânăr care se poate dezvolta foarte bine. La echipa națională, chiar dacă tu joci la un nivel mai ridicat decât un alt coleg, dar acel coleg poate avea o experiență mult mai mare la echipa națională și poate fi mult mai util. Eu sunt sigur că și Edi Iordănescu îl apreciază pe Drăgușin și e în vederile lui. Dar nu ar trebui să ajungem la asemenea dispute. Edi are o mare responsabilitate, și-a asumat acest lucru”, spunea Adrian Iencsi, recent, despre posibilitatea ca Radu Drăgușin să ajungă la echipa națională, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și