Închide meniul

Radu Drăguşin, tot mai aproape de un super-transfer! 3 forţe din Anglia se bat pe semnătura tânărului star al naţionalei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 12:18

Radu Drăguşin, tot mai aproape de un super-transfer! 3 forţe din Anglia se bat pe semnătura tânărului star al naţionalei

Anunțul făcut de Genoa, după ce Manchester United l-a ofertat pe Radu Drăgușin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia

Radu Drăguşin este tot mai aproape de un super-transfer! Acum, 3 formații importante din Anglia se luptă pentru transferul tânărului fotbalist, care a impresionat în tricoul celor de la Genoa. Anunțul a venit chiar înainte de duelurile echipei naționale, care are șanse mari de calificare la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci, dintre Israel și România este programat pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Mai apoi, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca ultimul duel din preliminariile pentru EURO 2024, cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Radu Drăguşin, tot mai aproape de un super-transfer! Arsenal, Tottenham și Newcastle, cu ochii pe fundașul român

Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii de la BBC, Radu Drăgușin a intrat în atenția a trei mari cluburi din Anglia. Este vorba despre Arsenal, Tottenham și Newcastle. Aceste formații i-ar fi contactat deja pe cei de la Genoa pentru a vedea în ce condiții s-ar putea realiza un viitor transfer.

În mod obiectiv, cea mai bună alegere pentru Drăgușin ar fi Newcastle, având în vedere că cei de la Tottenham și Arsenal au deja jucători foarte valoroși în linia defensivă, iar astfel românului i-ar fi mult mai greu să se impună în prima echipă.

În apărarea „Coțofenelor” principalii fundași sunt Lascelles, Schar și Dummett, care au trecut deja de 30 de ani și au avut, de-a lungul timpului, mai multe probleme medicale. Astfel, un transfer la Newcastle ar putea fi benefic pentru tânărul star al echipei naționale conduse de Edi Iordănescu.

Reclamă

Radu Drăguşin e gata să scrie istorie pentru România

Fundaşul de la Genoa spune că e pregătit să ducă România la EURO. România nu trebuie să piardă cu Israel pentru a se califica matematic la Campionatul European.

„Faptul că nu pierdem și că nici nu primim gol ne dă încredere. Această calificare să fie începutul unei generații care poate să aibă din nou rezultate și care să ducă România pe cele mai mari scene ale Europei.

Este presiune, o țară întreagă se va uita la noi. Avem posibilitatea de a face un lucru foarte important. Noi suntem obișnuiți, am jucat cu această presiune de multe ori. Diferența o va face echipa care va ști să o gestioneze.

Reclamă 4 / 0/3

România trebuie să joace un meci pentru a se califica. Suntem foarte încrezători în acest meci. Ne-am pregătit foarte bine, știm ce vrem. Echipa este bine, este motivată, s-a lucrat foarte bine, suntem încrezători și știm exact ce trebuie să facem”, a spus Radu Drăguşin în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Israel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și