Închide meniul

Radu Drăguşin va începe în forţă noul sezon! Internaţionalul român are şanse să devină titular la Juventus: „Tancul de la U23 e gata să fie o opţiune!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2021, 19:36

Radu Drăguşin va începe în forţă noul sezon! Internaţionalul român are şanse să devină titular la Juventus: „Tancul de la U23 e gata să fie o opţiune!

Radu Drăguşin

profimediaimages.ro

Radu Drăguşin va începe în forţă noul sezon. Fundaşul de doar 19 ani are şanse mari să fie titular pentru Juventus în următorul sezon din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va începe în forţă noul sezon! Are şanse să fie titular la Juventus

Massimiliano Allegri, noul antrenor al „Bătrânei Doamne”, este omul care îi poate da o mână de ajutor lui Drăguşin, anunţă jurnaliştii italieni. Gazzetta Dello Sport a explicat cum tânărul fundaş român se va lupta pentru un loc în primul 11 al lui Juventus cu nume grele din vestiar, precum Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini.

„Radu Drăgușin poate deveni a patra variantă pentru postul de fundaș central, în cazul în care Chiellini va pleca. Chiar dacă căpitanul va rămâne, va juca într-un număr limitat de meciuri. Tancul de la U23 a avut primul an în ultimul sezon al lui Allegri, iar acum e gata să fie o opțiune”, a anunţat Gazzetta Dello Sport.

Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Drăguşin a debutat în sezonul recent încheiat din Serie A pentru Juventus. De asemenea, fundaşul român a bifat şi primele minute în Liga Campionilor, dar şi în Cupa Italiei, unde are două apariţii.

Radu Drăgușin
Profimediaimages
Citește și:

Radu Drăguşin nu a fost convocat de Nicolae Dică la lotul U23 preolimpic

Radu Drăguşin a ratat convocarea la lotul U23 preolimpic din cauza faptului că va susţine BAC-ul în această vară. Tânărul fotbalist a oferit şi o „dovadă” în acest sens, pe reţelele de socializare. Răzvan Sava, portarul lui Torino, se află în aceeaşi situaţie.

Reclamă
Instagram radudragusin5

Tricolorii U23 vor petrece în perioada 31 mai – 9 iunie un stagiu de pregătire în Spania. Acolo, vor juca două amicale cu Mexic și Australia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și