Închide meniul

Rangers s-a făcut de râs cu o echipă de liga a patra! Steven Gerrard i-a desființat pe Ianis Hagi și colegii din atac: „Nu tolerez așa ceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2021, 19:37

Rangers s-a făcut de râs cu o echipă de liga a patra! Steven Gerrard i-a desființat pe Ianis Hagi și colegii din atac: „Nu tolerez așa ceva!

Ianis Hagi și colegii din atac, criticați dur de Steven Gerrard

Profimedia

Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard, dar a rezistat în teren doar 45 de minute. La pauză, antrenorul lui Rangers a schimbat toată echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard și-a ieșit din minți după ce Rangers s-a făcut de râs cu o echipă de liga a patra

Hagi Jr. și colegii din ofensivă au ratat din toate pozițiile, lucru care l-a exasperat pe Gerrard. Nici jucătorii introduși în partea secundă nu s-au descurcat mai bine.

„Nu sunt fericit cu rezultatul. Nu am fost deloc la nivelul nostru obișnuit în ultima treime. Trebuie să luăm în considerare că a fost al doilea nostru meci și am venit obosiți, dar mă așteptăm să avem mai multe ocazii și să marcăm câteva goluri în ambele reprize.

Sunt dezamăgit de rezultat și, totodată, frustrat din cauza lipsei de calitate la finalizare. Ne așteptam ca jucătorii să fie puțin obosiți, dar tot nu sunt mulțumit de nivelul de calitate în ultima treime. Nu tolerez așa ceva”, a declarat Steven Gerrard, citat de Glasgow Live.

Ianis a jucat și în primul amical al lui Rangers din această vară, 1-0 cu Partick Thistle, echipă din liga a doua din Scoția. Românul a jucat și atunci tot 45 de minute, fără să iasă cu ceva în evidență.

Reclamă

Centrările din flancuri nu au fost suficient de bune, am avut doar una sau două decente. Am avut momente de doi contra unu bune, când puteam face mai mult, iar golul încasat este rușinos, având în vedere nivelul arătat de noi în sezonul trecut. Nu pot să tolerez jucătorii care se feresc de deposedări și sunt moi”, a mai spus Stevan Gerrard.

Pentru Rangers urmează alte 4 amicale. Echipa lui Hagi și Gerrard le va înfrunta pe Arsenal, Blackpool, Brighton și Real Madrid, după care va debuta în noul sezon din Scoția.

În prima etapă, Rangers va juca împotriva celor de la Livingston.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rangers s-a făcut de râs cu o echipă din liga a patra
  • Reacția lui Steven Gerrard

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și