Închide meniul

Rangers – Slavia Praga 0-2. Stanciu i-a dus pe cehi în "sferturile" Europa League. Ianis Hagi a fost ţinut pe bancă de Steven Gerrard

Dragoș Vasile Publicat: 18 martie 2021, 20:20

Reclamă
Rangers – Slavia Praga 0-2. Stanciu i-a dus pe cehi în "sferturile" Europa League. Ianis Hagi a fost ţinut pe bancă de Steven Gerrard

profimediaimages

Nicolae Stanciu, al doilea gol în dubla dintre Rangers şi Slavia Praga din optimile Europa League

Rangers – Slavia Praga 0-2

Min. 90: Fluier final. Slavia Praga s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 74: GOOOL Stanciu. Şut perfect din lovitură liberă!

Min. 73: Balogun este eliminat şi el de la Rangers, pentru al doilea cartonaş galben.

Min. 61: Rangers a rămas în inferioritate numerică. Roofe a văzut direct cartonaş roşu pentru o intrare îngrozitoare la adresa portarului Slaviei. 

Reclamă
Reclamă 4

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45: Pauză în Scoţia! La acest scor, Rangers este eliminată din Europa League.

Reclamă

Min 16: Reacţie imediată a scoţienilor. Kent l-a pus la grea încercare pe portarul advers. Kolar a respins in extremis în corner!

Min 15: GOOOLLL Slavia Praga! Olayinka a înscris cu o lovitură impecabilă de cap, din centrarea lui Boril!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start sunt următoarele:

Rangers: McGregor – Patterson, Balogun, Goldson, Barisic – Arfield, S. Davis, Kamara – Aribo, Morelos, Kent

  • Ianis Hagi este rezervă în această seară

Slavia Praga: Kolar – Kudela, Deli, Boril – Bah, Nicolae Stanciu, Hromada, Dorley, Sima – Olayinka, Provod

În manşa tur, ambii români au fost decisivi în stabilirea scorului final. Primul care a lovit a fost Nicolae Stanciu. Starul celor de la Slavia Praga a deschis scorul cu un şut fabulos. Replica lui Ianis a venit tot în prima repriză, când a reuşit să îi paseze decisiv lui Helander.

Astfel, după meciul tur, Rangers, campioana Scoţiei, porneşte cu prima şansă la Glasgow. Marele avantaj al echipei lui Steven Gerrard este faptul că elevii săi nu au avut meci în campionat, astfel că Ianis Hagi&co au avut o săptămână la dispoziţie să pregătească partida.

Stanciu, în formă maximă

Slavia Praga a câştigat în ultimul meci din campionat la scor de neprezentare, iar Nicolae Stanciu e în mare formă, după ce a marcat 4 goluri în ultimele 3 meciuri, inclusiv în partida tur cu Rangers.

În duelul cu Mlada Boleslav, mijlocaşul român a reuşit două goluri spectaculoase. Stanciu a deschis scorul, în minutul 27, după ce a executat perfect o lovitură liberă. A plasat ideal mingea şi nu o-a dat nicio şansă portarului advers. 

Românul nu s-a oprit şi a reuşit chiar "dubla". A izbutit o minunăţie de gol după ce a înşirat fundaşii adverşi. Stanciu a driblat treu adversari înainte de a trimite sub transversală.

"Mi se părea ireal!" Nicolae Stanciu a dezvăluit ce a vorbit cu Ianis Hagi, după duelul stelar din Europa League

După duelul din manşa tur, Nicolae Stanciu a dezvăluit conversaţia pe care a avut-o cu Ianis Hagi. Mijlocaşul l-a felicitat pe conaţionalul său pentru cucerirea titlului în Scoţia cu Rangers.

"A fost ceva special. După tragerea la sorți, am vorbit cu Ianis. După ce am văzut că ne va arbitra și Hațegan, mi se părea ireal așa ceva, să se întâmple asta la un meci de UEL. Ne-am bucurat amândoi.

A fost un meci frumos, ei au o echipă foarte bună, dar vom vedea joi care merge mai departe. În timpul meciului, fiecare era concentrat, dar am vorbit și înainte, și după meci și acum așteptăm să ne întâlnim la Glasgow. Ne-am felicitat reciproc. Îmi doream să nu dea pasa aia, dar s-a întâmplat. Mă bucur când suntem în optimile UEL, atât eu, cât și el. E bine pentru România, că jucăm la nivelul ăsta.

L-am felicitat că a luat campionatul în Scoția. Și eu sunt aproape să iau titlu aici. E important pentru fotbalul românesc că alți români câștigă titluri în țări străine", a spus Nicolae Stanciu la Digisport.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:21

Nota umilitoare pe care Kylian Mbappe a primit-o în L’Equipe pentru prestaţia din meciul cu Portugalia

10:19

„A pierdut casa la cămătari, dormea prin scări de bloc!” Florin Niţă a trecut prin momente cumplite până să fie titular la EURO

9:31

Anunţul lui Roberto Martinez despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Ce a spus şi despre Pepe

9:20

VIDEOBernadette Szocs – Miyu Nagasaki 3-2, în AntenaPLAY! „Bernie” s-a calificat în sferturi la WTT Star Contender Bangkok

9:08

„Arbitraj terifiant!” Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania. Verdictul specialiştilor

8:36

Kylian Mbappe, primele explicaţii după ce a ieşit cu dureri de pe teren în meciul cu Portugalia: „I-am spus că nu mai pot!”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și