Închide meniul

Rareş Ilie, prezentat oficial la Maccabi Tel-Aviv! Primele declaraţii ale mijlocaşului: „Aştept să concurez pentru postul de titular!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 16:28

Rareş Ilie, prezentat oficial la Maccabi Tel-Aviv! Primele declaraţii ale mijlocaşului: „Aştept să concurez pentru postul de titular!

Rareş Ilie, prezentat oficial la Maccabi Tel-Aviv

Rareş Ilie, prezentat la Maccabi Tel-Aviv/ Twitter Maccabi Tel-Aviv

Rareş Ilie a fost prezentat oficial la Maccabi Tel-Aviv. Internaţionalul român a oferit şi primele declaraţii, mărturisind că aşteaptă cu nerăbdare să se lupte pentru postul de titular la trupa din prima ligă din Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie a fost împrumutat de Nice la Maccabi Tel-Aviv până la finalul sezonului. Trupa franceză îl cumpărase pe internaţionalul român de 19 ani în vară, de la Rapid, în schimbul a 5 milioane de euro.

Rareş Ilie, prezentat oficial la Maccabi Tel-Aviv

Maccabi Tel-Aviv a oficializat împrumutul lui Rareş Ilie. La trupa din Israel, mijlocaşul de 19 ani va purta tricoul cu numărul 11.

Totodată, Rareş Ilie a oferit şi primele declaraţii în postura de jucător al lui Maccabi Tel-Aviv. Fostul rapidist s-a declarat foarte fericit de noua provocare din cariera sa, şi susţine că se va lupta pentru un loc în primul 11 al trupei din Israel.

„Sunt foarte bucuros să mă alătur lui Maccabi Tel-Aviv și aștept cu nerăbdare să-mi ajut noii colegi și să concurez pentru postul de titular.

Reclamă

Când am jucat cu Nice, în vară, îmi amintesc de o atmosferă uimitoare pe Bloomfield Stadium și aștept cu nerăbdare să joc din nou alături de acești fani”, a declarat Rareş Ilie, potrivit site-ului oficial al celor de la Maccabi Tel-Aviv.

Rareş Ilie a refuzat alte două oferte pentru a evolua în prima ligă din Israel. Concret, impresarul care s-a ocupat de transferul mijlocaşului a anunţat că Strasbourg şi Hajduk Split şi-l doreau pe internaţionalul român, însă acesta a ales Maccabi Tel-Aviv.

Reclamă 4 / 0/3

„A avut oferte de la Strasbourg și Hajduk Split. Ne-am luptat foarte mult să îl aducem aici. Barak Itzhaki (n.r – directorul sportiv de la Maccabi Haifa) a făcut o treabă excelentă și am reușit să închidem rapid afacerea.

Dacă este bun și își dorește să rămână, totul se poate negocia, însă în momentul de față nu avem asta în plan”, a declarat impresarul Jonathan Benbaron, portivit sport5.co.il.

Victor Angelescu, reacţie surprinzătoare după ce Rareş Ilie a fost împrumutat de Nice la Maccabi Tel Aviv

Victor Angelescu a avut reacţie suprinzătoare după împrumutul lui Rareş Ilie de la Nice la Maccabi Tel Aviv. Rareş Ilie va juca până la finalul sezonului în Israel. Dacă va confirma, formaţia din Israel îl poate cumpăra definitiv la vară.

„Dacă este adevărat, mă bucur. Sper să se ducă unde să joace meci de meci. Asta este important pentru el în momentul de față. El știe mai bine care era situația lui la club. Dacă clubul i-a transms că nu se bazează pe el, cred că e mai bine că a mers să joace undeva. Maccabi e un club bun, un campionat bun. Dacă se duce acolo și joacă, cred că e benefic. Doar să joace.

Nu-mi pare rău pentru că e jucătorul lui Nice. Cred că s-a pus presiunea prea mare pe el. Are tot timpul din ljume să se întoarcă la Nce. Important e să joace mai bine, iar când se întoarce la Nice să fie mai puternic.
Eu cred că e bine că nu s-a întors în România. Nu au fost discuții pentru a reveni la Rapid, ar fi fost un pas greșit să se întoarcă, mai ales că are o vârstă fragedă. Dacă s-ar fi întors, clar s-ar fi întors doar la noi, dar ar fi fost o greșeală„, a spus Victor Angelescu la sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și