Închide meniul

Răsturnare de situație în cazul lui Kylian Mbappe! Dorit de Real Madrid, superstarul francez poate semna un nou contract cu PSG. Anunțul făcut de L’Equipe

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 decembrie 2021, 19:21

Răsturnare de situație în cazul lui Kylian Mbappe! Dorit de Real Madrid, superstarul francez poate semna un nou contract cu PSG. Anunțul făcut de LEquipe

Kylian Mbappe poate rămâne la PSG

Profimedia

Răsturnare de situație în cazul lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, fotbalist numit recentcel mai bun fotbalist al anului la „Globe Soccer Awars”, poate semna un nou contract cu PSG, chiar dacă Real Madrid îl așteaptă cu brațele deschise pe Santiago Bernabeu, potrivit L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezii anunță că gruparea de pe Parc des Princes este sigură că poate obține semnătura lui Mbappe pentru prelungirea actualului contract, care expiră în vara lui 2022.

Campionul mondial este prioritatea „zero” pentru PSG. Chiar dacă are o echipă plină de staruri, precum Lionel Messi sau Neymar, formația pariziană nu-și permite să-l piardă pe Mbappe, pentru că îl consideră cel mai bun jucător din lume.

Kylian este cel mai bun jucător din lume. Oamenii vor crede că spunem asta pentru că vrem să prelungim contractul, dar nu este cazul, la aproape 23 de ani, Kylian a ajuns la o maturitate incredibilă. Dorința noastră este să rămână și cred că sunt șanse mari să-i prelungim contractul. Eu cred!”, spunea recent Leonardo, directorul sportiv al parizienilor.

Real Madrid a făcut o ofertă chiar şi 220 de milioane de euro în luna august, dar aceasta fost refuzată de PSG. Acum, cele două echipe se vor întâlni în ”optimile” UEFA Champions League.

Reclamă

15 goluri în 24 de meciuri a înscris Kylian Mbappe în acest sezon pentru PSG, în toate competițiile. Atacantul francez a împlinit recent 23 de ani.

Citește și:

Kylian Mbappe a refuzat transferul la Real Madrid, chiar dacă putea semna pe 1 ianuarie

Kylian Mbappe poate semna sâmbătă, pe 1 ianuarie, cu orice echipă, dar a făcut un anunţ care a luat pe toată lumea prin surprindere. Atacantul care tocmai a împlinit 23 de ani a anunţat că nu se gândeşte decât la PSG şi că exclude o mutare, acum, la Real Madrid.

Francezul care a fost la un pas să ajungă în vară pe Santiago Bernabeu i-a asigurat pe fani că gândul său este numai la gruparea din Paris. S-a declarat încântat că joacă în Ligue 1, dar a evitat să vorbească despre ceea ce se va întâmpla la finalul acestui sezon, când rămâne liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Nu voi pleca la Real Madrid în ianuarie. Voi da totul pentru a câştiga UEFA Champions League, campionatul şi Cupa Franţei. Vreau să dau ce am mai bun fanilor, pentru că merită asta! Sunt fericit să rămân în oraşul meu. Sunt francez şi îmi doresc să câştig totul în acest sezon.

Din respect pentru echipa mea, pentru coechipieri şi pentru fani, voi rămâne să joc aici. 100% voi da totul în cele şase luni de contract pe care le mai am„, a declarat Kylian Mbappe pentru CNN, citat de marca.com.

Recomandări
  • Răsturnare de situație în cazul lui Kylian Mbappe
  • Superstarul francez poate semna un nou contract cu PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și