Închide meniul

Răsturnare de situație în cazul plecării lui Erling Haaland de la Manchester City! Starul lui Guardiola și-a decis viitorul

Alex Ioniță Publicat: 24 octombrie 2024, 18:05

Reclamă
Răsturnare de situație în cazul plecării lui Erling Haaland de la Manchester City! Starul lui Guardiola și-a decis viitorul

Răsturnare de situație în cazul plecării lui Erling Haaland de la Manchester City!

FOTO / Profimedia

Răsturnare de situație în cazul plecării lui Erling Haaland de la Manchester City! Spaniolii au anunțat că atacantul lui Pep Guardiola și-a decis viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, au apărut informații legate de viitorul lui Haaland, conform cărora starul i-ar fi anunțat pe șefii grupării din Manchester că și-ar dori să plece de la echipă.

Răsturnare de situație în cazul plecării lui Erling Haaland de la Manchester City!

Totuși, spaniolii de la marca.com au anunțat acum faptul că Haaland nu are nicio intenție de a pleca de la echipa lui Manchester City. Mai mult decât atât, norvegianul negociază deja prelungirea contractului cu echipa antrenată de Pep Guardiola.

Spaniolii au dezvăluit totuși că Erling Haaland are o clauză cel puțin interesantă în contractul său. Acesta este liber să plece oricând dorește, însă ar trebui să achite o sumă de aproximativ 70 de milioane de euro, în cazul în care va părăsi echipa în timp ce mai are un contract valabil.

Această clauză nu este însă valabilă în situația în care Haaland ar alege să plece la o rivală a lui Manchester City.

Reclamă
Reclamă

Erling Haaland a ajuns în lotul lui Pep Guardiola în vara anului 2022. Manchester City a plătit suma de 60 de milioane de euro pentru transferul acestuia de la Borussia Dortmund.

De la momentul transferului, Haaland a adunat 110 meciuri în tricoul lui City, în care a marcat 103 goluri și a oferit 14 pase decisive. În momentul de față, starul lui Pep Guardiola este cotat la suma de 200.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană”

Pep Guardiola a fost uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland din Manchester City – Sparta Praga 5-0.

Reclamă

În minutul 58, după o centrare a lui Savinho de pe partea dreaptă, Haaland a reuşit un gol cum nu s-a mai văzut. Atacantul norvegian a făcut o acrobaţie şi a înscris cu călcâiul, din aer.

10 minute mai târziu, Haaland a realizat „dubla”. Norvegianul a ajuns la 44 de goluri înscrise în 42 de partide jucate în Liga Campionilor. Ocupă locul 16 în clasamentul all-time al golgheterilor din cea mai importantă competiţie intercluburi. Lider în acest clasament e Cristiano Ronaldo, cu 140 de goluri, în timp ce pe locul 2 se află Lionel Messi, cu 129 de reuşite.

„Nu ştiu cum a marcat. Pentru o fiinţă umană aş spune că nu e normal (n.r.: modul în care a înscris). A marcat un gol fantastic.

Poate atinge mingea de 15 sau 20 de ori şi să aibă şapte sau opt ocazii. E incredibil.

A reuşit un gol uluitor, asemănător cu cel pe care l-a marcat în meciul cu Borussia Dortmund în urmă cu mai mulţi ani. Nu ştiu care e mai dificil, dar aş spune că amândouă”, a declarat antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, după victoria „cetăţenilor” cu 5-0 în meciul cu Sparta Praga.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:48

Zeljko Kopic, prima reacție după eliminarea din Hermannstadt – Dinamo 0-2: „Nu am vorbit urât!”

21:27

Ianis Stoica nu s-a ferit de cuvinte după Hermannstadt – Dinamo 0-2! Mesaj uluitor: „Nu suntem bărbați!”

21:17

Cătălin Cîrjan vrea victoria în derby-ul cu FCSB din Cupă, după Hermannstadt – Dinamo 0-2: „Trebuie să-i răsplătim pe suporteri!”

21:00

LIVE VIDEOPanserraikos – AEK 1-0! Luptă strânsă pentru primul loc din Grecia! Programul complet al etapei

20:59

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Kylian Mbappe e titular la primul El Clasico! Echipele de start

20:34

VideoCopiii au venit cu energie la meciul naţionalei feminine! Cer o minune la returul cu Polonia: „Trebuie să le susţinem pe fete!”

1 VIDEOCalificările din Marele Premiu al Mexicului, de la 23:45 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)! Piastri, cel mai rapid în FP3 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 5 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 6 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României
Citește și