Închide meniul

Război în Ucraina | Meciurile din Premier League nu vor mai fi transmise în Rusia. Anunțul făcut de BBC

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 martie 2022, 21:27

Război în Ucraina | Meciurile din Premier League nu vor mai fi transmise în Rusia. Anunțul făcut de BBC

Rusia, sancționată după invazia în Ucraina

Profimedia

Măsura intră în vigoare imediat, ceea ce înseamnă că următoarele patru jocuri, programate joi, nu vor fi transmise în Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Premier League nu mai transmite meciuri în Rusia

Doar 15 minute au fost necesare pentru un acord în acest sens, în cadrul unei întâlniri de patru ore a celor 20 de cluburi din Premier League, care a avut loc, marţi, la Londra, conform news.ro. Liga engleză a mai stabilit că va dona un milion de lire sterline pentru a sprijini poporul ucrainean.

Premier League condamnă invadarea Ucrainei de către Rusia şi precizează că grupările sale au fost de acord în unanimitate cu această decizie.

Drepturile TV pentru Premier League au fost deţinute de Rambler Group, care se afla în ultimul an al unui contract de trei sezoane pentru a transmite meciuri în Rusia.

Război în Ucraina | FA Cup, interzisă în Rusia

Într-o decizie separată, Federaţia Engleză de Fotbal (FA), şi-a suspendat, de asemenea, acordul cu Rusia. Asta înseamnă că niciuna dintre partidele din sferturile de finală ale Cupei Angliei din această lună nu va fi difuzat.

Reclamă

Şi Liga Engleză de Fotbal (EFL), care organizează eşaloanele 2-4, a anunţat că a suspendat, de asemenea, fluxurile de difuzare a meciurilor sale în Rusia.

Război în Ucraina | China refuză să difuzeze meciurile din Premier League

Week-end-ul trecut, deţinătorii de drepturi chinezi nu au transmis meciuri din Premier League în ţara lor. Chinezii nu sunt de acord manifestările de susținere pentru Ucraina care au avut loc pe stadioanele din Anglia.

China este un aliat politic apropiat al Rusiei, care desfășoară o invazie la scară largă pe teritoriul Ucrainei.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanii echipelor din Premier League au purtat banderole speciale în culorile ucrainene, în timp ce tabelele de marcaj ale stadioanelor au afișat mesajul „Fotbalul rămâne unit”, alături de drapelul albastru și galben al Ucrainei, conform bbc.com.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și