Închide meniul

Răzbunarea lui Unai Emery! ”Mister Europa League” a eliminat-o pe Arsenal şi a dus-o pe Villarreal în prima finală europeană din istoria clubului. Performanţa uriaşă atinsă de spaniol

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2021, 21:11

Răzbunarea lui Unai Emery! ”Mister Europa League” a eliminat-o pe Arsenal şi a dus-o pe Villarreal în prima finală europeană din istoria clubului. Performanţa uriaşă atinsă de spaniol

profimediaimages.ro

Unai Emery, performanţă uriaşă în Europa League

  • Unai Emery, performanţă uriaşă
  • Villarreal va jucaă în prima finală europeană din istorie

Villarreal a eliminat-o pe Arsenal în semifinale, scor 2-1 la general, şi a ajuns în premieră într-o finală europeană. Unai Emery şi-a scos din competiţie fosta echipă, care l-a dat afară în 2019, şi a atins o performanţă uriaşă în Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul s-a calificat în a cincea finală din carieră. În 2014, 2015 şi 2016 a reuşit să ajungă în ultimul act cu Sevilla, în 2019 cu Arsenal, iar în 2021 cu Villarreal. Dintre acestea, tehnicianul a câştigat 3, toate cu andaluzii.

Reclamă

Spaniolii, în culmea fericirii

Pau Torres a vorbit despre momentul istoric trăit de Villarreal. Fundaşul aşteaptă cu nerăbdare să evolueze în marea finală cu Manchester United.

Reclamă

"Este istoric faptul că am ajuns în finală, dar nu vrem să ne oprim aici. Sunt momente emoţionante. Toată lumea merită, fanii merită, preşedintele. Am suferit mult, ei au avut ocazii, am avut şi noi, dar echipa a arătat caracter.

Vom înfrunta o echipă mare în finală şi va fi dificil pentru noi. Nu se putea să fie din nou două finale englezeşti. E frumos că reprezentăm fotbalul spaniol", a declarat Torres la finalul meciului.

Manchester United – Villarreal, finala Europa League 2021

Manchester United şi Villarreal sunt cele două echipe care se vor lupta pentru trofeul Europa League. "Diavolii" au eliminat-o pe AS Roma, scor 8-4 la general, în timp ce spaniolii au eliminat-o pe Arsenal, scor 2-1 la general.

Reclamă 4 / 0/3

Englezii vor încerca să cucerească trofeul, la fel ca în 2017, după finala cu Ajax, 2-0, în timp ce spaniolii au obţinut prima calificare din istoria clubului într-o finală euroepană.

Cele două formaţii se vor întâlni pe 26 mai, pe stadionul din Gdansk din Polonia. La ultimul act al Europa League vor fi 9.500 de fani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Barcelona - Villarreal 3-5
La Liga • 27 ian., 21:55
Barcelona – Villarreal 3-5! Dezastru pentru Xavi! 16 goluri primite în 13 zile şi două trofee ratate
Andrei Raţiu este aproape de un transfer surpriză
La Liga • 24 ian., 8:32
Andrei Raţiu, aproape de un transfer surpriză! Anunţul făcut de Marca: „Iordănescu are nevoie ca situaţia să se schimbe”
Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off
Europa League • 18 dec., 14:42
Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off. Cum arată lupta pentru un loc în optimile de finală