Închide meniul

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 octombrie 2024, 8:00 / Actualizat: 26 octombrie 2024, 12:13

Reclamă
Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!

Răzvan Lucescu nu a mai rezistat şi a dezvăluit în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK. Ce a declarat antrenorul român

Răzvan Lucescu, la finalul unui meci / Profimediaimages

Cu o singură victorie în ultimele şase meciuri din toate competiţiile, Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK. Antenorul român i-a asigurat pe conducătorii clubului, dar şi pe fani, că nu ţine de post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Greciei a ajuns pe locul 30 în grupa principală din Europa League, după remiza cu Viktoria Plzen, scor 2-2. Răzvan Lucescu a tras un semnal de alarmă şi a ţinut să afirme că e nevoie de timp pentru a ieşi din criza de rezultate.

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK

Lucescu Jr a precizat că este gata oricând să îşi facă bagajele şi să plece de la Salonic, dacă patronul îi va cere asta. Pentru PAOK urmează confruntarea cu OFI, care va fi duminică, de la ora 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Când faci atât de multe schimbări, în principiu porneşti de la zero, poate chiar mai în urmă. E nevoie de timp, nu se întâmplă lucrurile peste noapte. Relaţiile de joc trebuie reluate. Indiferent de calitatea jucătorilor, aceştia vin din culturi diferite… unii din estul Europei, alţii din nord-vest. Am fost norocoşi să intrăm în Europa League, norocoşi să avem baza de anul trecut şi un mod de a juca.

Am avut meciuri europene în care am făcut greşeli şi le-am plătit. Aşa se întâmplă când construieşti o echipă. Nu am nicio problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti dacă unii nu înţeleg procesul. Sunt calm la minte şi la suflet, am arătat ce sunt capabil să fac. Dacă cineva nu este fericit, pot pleca.

Reclamă
Reclamă

Nu pot spune că putem obţine titlul sau să câştigăm Europa League, dar spun că vom lucra pentru asta. Trebuie să avem un echilibru şi să nu ne batem joc de munca pe care o facem, punând o presiune enormă asupra echipei. Aşa nu putem crea relaţii adecvate, afectează echipa. Echilibrul a fost punctul nostru forte„, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit msn.com.

PAOK şi Aris îşi împart primul loc în Superliga Greciei. Ambele au 17 puncte, cu două mai mult decât AEK şi Olympiakos.

Răzvan Lucescu e dorit la naţionala Arabiei Saudite, în locul lui Roberto Mancini

Răzvan Lucescu e dorit la naţionala Arabiei Saudite, în locul lui Roberto Mancini! Antrenorul italian, care avea cel mai mare salariu din lume, 25 de milioane de euro pe sezon, a fost demis.

Reclamă

Răzvan Lucescu a mai fost dorit în vară de Cagliari şi Beşiktaş, dar a decis să rămână la PAOK. Mai are contract cu grecii până în 2027.

Potrivit Al Jazeera, Arabia Saudită ia două nume în calcul pentru înlocuirea lui Roberto Mancini, acestea fiind Răzvan Lucescu şi francezul Hervé Renard, care e în prezent liber de contract.

Răzvan Lucescu preciza că are o clauză de reziliere în valoare 2 de milioane de euro în cazul în care semnează cu o echipă din primele 5 campionate ale Europei şi una de 4 milioane de euro pentru o formaţie care nu se află în aceste campionate. Astfel, naţionala Arabiei Saudite ar trebui să achite o clauză de reziliere de 4 milioane de euro dacă se înţelege cu Răzvan Lucescu.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

8:40

Basarab Panduru nu a mai rezistat şi l-a pus la zid pe Darius Olaru după FCSB – Rapid 0-0: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna?”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și