Închide meniul

Răzvan Lucescu a făcut scandal după incidentele de la pauza derby-ului cu AEK Atena: „O ruşine ce s-a întâmplat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 februarie 2023, 13:27 / Actualizat: 20 februarie 2023, 15:59

Reclamă
Răzvan Lucescu a făcut scandal după incidentele de la pauza derby-ului cu AEK Atena: „O ruşine ce s-a întâmplat!

Răzvan Lucescu, scandal la conferinţa de presă

Răzvan Lucescu / Hepta

Răzvan Lucescu a făcut scandal după incidentele de la pauza derby-ului cu AEK Atena, câştigat de PAOK Salonic cu scorul de 2-0. Antrenorul român i-a acuzat pe oaspeţi că au încercat să pună presiune pe arbitri la pauză, după ce mai mulţi jucători l-au înconjurat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la AEK Atena au cerut două eliminări în prima repriză a derby-ului. De cealaltă parte, şi Răzvan Lucescu a reclamat o eliminare pentru jucătorii de la AEK Atena.

Răzvan Lucescu a făcut scandal după incidentele de la pauza derby-ului cu AEK Atena

Ai noștri au trebuit să se lupte la vestiare pentru a-i împinge pe cei de la AEK. Cum îndrăznesc să vină aici și să pună presiune pe arbitri?! E incredibil. Arbitrul nu ne-a mai dat niciun fault în repriza a doua, urmare a ceea ce au făcut ei la pauză. Și AEK merita un «roșu» la faultul asupra lui Sastre”, a spus Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

Antrenorul român a fost şi mai vehement la microfonul televiziunii NOVA.

O rușine ce s-a întâmplat la vestiare, federația și liga să intervină! E păcat pentru fotbalul grec. Ați văzut ce s-a petrecut pe Toumba, imaginați-vă ce va fi la Atena! Nici nu mai pot să mă bucur de victorie”, a spus Răzvan Lucescu pentru sursa citată, conform gsp.ro.

Reclamă

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa AEK Atena, într-un meci din etapa a 23-a a campionatului Greciei.

Golurile au fost marcate de Narey ’14 şi Koulierakis ’62. Înainte de startul partidei, au fost omagiaţi pe teren salvatori care au intervenit după cutremurele devastatoare din Turcia.

Răzvan Lucescu nu stă la discuții! „Ai lucra cu Gigi Becali?”. Ce a răspuns

Răzvan Lucescu nu stă la discuții. Antrenorul român de la PAOK a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda lui Gigi Becali. Fiul lui Mircea Lucescu a explicat că nu și-ar putea desfășura activitatea la un club unde deciziile legate de alcătuirea echipei nu sunt luate de el însuși, ci de patron.

Reclamă 4 / 0/3

Aflat în prezent în Grecia, pe banca lui PAOK, Răzvan Lucescu a precizat că are o relație excelentă cu patronul actualei sale echipe, Ivan Savvidis.

„Nu știu. Habar n-am. Eu nu-l cunosc (n.r. – despre Gigi Becali). Nu pot răspunde, pentru că nu-l cunosc. Mie îmi place să am în jurul meu o atmosferă bună. Respect femeia de la bucătărie, femeia de serviciu, magazioner, asistentul medical, doctorul.

Nu intru peste ceea ce au ei de făcut, nu le dau indicații. Pentru că nu este treaba mea. Nu este domeniul meu. Iar ei se simt bine. La fel și cu directorul sportiv, team managerul.

Acest lucru înseamnă că nu te respectă pe tine. Că nu-ți respectă meseria. Bănuiesc că nu știe mai bine decât mine ceea ce se întâmplă la echipă.

Poate să mă ajute din alte puncte de vedere. Să-mi dea sfaturi din punctul de vedere al atmosferei, al psihologiei. Dar în niciun caz nu se poate implica în meseria mea. (…)

Vreau să specific că am o relație extraordinară cu patronul (n.r. – de la PAOK, Ivan Savvidis). El mă consideră ca parte din familia lui. E foarte important să ajungi la o legătură de acest fel, sufletească”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru fanatik.ro.

Răzvan Lucescu se află la cel de-al doilea mandat la PAOK. Prima oară, antrenorul român a pregătit echipa din Grecia în perioada 2017-2019. El a revenit la cârma lui PAOK în vara anului 2021.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și