Închide meniul

Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!”

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 10:11

Reclamă
Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!

Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK. Antrenorul l-a criticat pe arbitrul partidei decisive pentru titlu, cu Aris, mărturisind că acesta a făcut totul pentru ca echipa sa să nu câştige partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a cucerit al patrulea titlu din istorie, după ce a câştigat cu 2-1 duelul crucial cu Aris, duel care a fost live în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK

Răzvan Lucescu s-a plâns de arbitrajul din partida Aris – PAOK, mărturisind că centralul israelian Orel Grinfeld a acordat mult prea uşor cartonaşele, împotriva echipei sale. Tehnicianul român a subliniat prietenia dintre patronul lui Aris şi cel al lui AEK, echipa cu care PAOK s-a luptat pentru titlu.

Lucescu Jr a mai transmis că echipa sa a reuşit să câştige însă titlul pe teren, mărturisind că sezonul care abia s-a încheiat a fost al lui PAOK.

„Catastrofal! Primul galben, în secunda 30. Nici măcar n-a fost fault! Dimpotrivă, a fost faultat al nostru, care s-a dus să dea în minge. Al doilea fault, unul absolut normal, de joc, s-a transformat în al doilea galben.

Reclamă
Reclamă 4

Intenționat l-a dat afară, a făcut tot ce a putut ca să încurce și să nu câștigăm. Aș spune așa: am fost duși spre acest campionat de către Dumnezeu.

AEK beneficiază de un ajutor imens. Are o forță politică deosebită. Da, patronii lui AEK și Aris sunt prieteni, dar n-aș vrea să comentez și să intru în această polemică. Au fost fotografiați de câteva ori.

Acum, că au avut și alte afaceri, nu știu, se poate întâmpla orice, eu n-am dreptul să comentez. Spun doar ce a apărut în presă. Pentru mine e important că am câștigat pe teren campionatul. Pot spune că AEK are un antrenor extraordinar și un grup de anvergură, dar anul acesta a fost al nostru”, a declarat Răzvan Lucescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român

Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român al momentului şi nu a stat pe gânduri. Fostul selecţioner a specificat faptul că nu s-a gândit la aşa ceva, chiar dacă grecii l-au comparat recent cu Jose Mourinho.

Doamne ferește! Nu m-am gândit la asta. Azi ești cel mai bun, mâine ești cel mai prost dacă pierzi. Cel mai important e să am în sufletul meu liniștea că mi-am făcut treaba bine. Și atunci eu sunt fericit. E singurul lucru care contează.

În primul rând, pentru că PAOK a avut un buget limitat. Apoi, am plecat la începutul sezonului trecut fără nicio speranță, cu o atmosferă negativă. În afară de meciurile de campionat am avut Conference până în sferturi, asta te seacă de toate energiile.

Pe parcursul play-off-ului, am jucat două cu Dinamo Zagreb, două cu Brugge, ne-au întins la maximum. Toate astea au contat”, a spus Lucescu, citat de digisport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și