Închide meniul

Răzvan Lucescu, eliminat în derby-ul Aris – PAOK 1-2! Ce a declarat antrenorul după meci: „Sunt numai minciuni!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 23:04

Răzvan Lucescu, eliminat în derby-ul Aris – PAOK 1-2! Ce a declarat antrenorul după meci: „Sunt numai minciuni!

Răzvan Lucescu, eliminat în Aris - PAOK 1-2

Scandalul de la finalul meciului dintre Aris şi PAOK/ Twitter

Răzvan Lucescu a fost eliminat în derby-ul dintre Aris şi PAOK, încheiat cu scorul de 1-2, în prima ligă din Grecia. Antrenorul român i-a aprins pe fanii gazdelor, după ce a aruncat cu un obiect în tribuna lor. După meci, Lucescu Jr. a oferit primele declaraţii, şi s-a apărat după scandalul de proporţii din timpul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a câştigat derby-ul cu Aris, din etapa a 27-a din prima ligă din Grecia. Trupa lui Răzvan Lucescu a ajuns astfel la patru victorii consecutive.

Răzvan Lucescu, eliminat în derby-ul Aris – PAOK 1-2

Răzvan Lucescu a fost eliminat pe final de meci, atunci când echipa sa conducea pe tabelă. Antrenorul român a aruncat cu un obiect spre tribunele în care se aflau fanii lui Aris, gest care i-a aprins extrem de mult pe aceştia.

În timp ce părăsea terenul, Răzvan Lucescu s-a întâlnit cu patronul celor de la Aris. Conform înregistrărilor camerelor de filmat, Thodoros Karipidis l-ar fi înjurat pe antrenorul român.

După meci, Lucescu a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care a fost eliminat. Acesta a declarat că obiectul cu care a aruncat spre tribune a fost de fapt aruncat de suporteri, iniţial, mărturisind că astfel a vrut să le returneze gazdelor obiectul pierdut.

Reclamă

De asemenea, Răzvan Lucescu a declarat că echipa sa a obţinut o victorie extrem de importantă, într-un derby foarte încins.

„A fost o victorie complicată, am reușit să o obținem într-o atmosferă ostilă. Sper ca echipele din Atena să aibă parte de același tratament când vin aici.

Reclamă 4 / 0/3

Mi s-a spus că am fost eliminat pentru că aș fi aruncat ceva către tribune. Ăsta a fost mesajul transmis din camera VAR. Dar astea sunt minciuni! Doar le-am dat înapoi ceva.

Știu că atmosfera este nebună în astfel de derby-uri, dar fotbalul are de suferit”, a declarat Răzvan Lucescu, la finalul meciului, conform presei elene.

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent: „Au devenit foarte agresivi cu mine!”

Răzvan Lucescu, tehnicianul lui PAOK, a lansat acuze fără precedent. Antrenorul român susţine că echipa sa este în continuare „furată” de arbitrii, şi susţine cu vehemenţă că centralii l-au privat de un titlu în sezonul 2017-2018, cât şi o finală a Cupei Greciei.

„Un antrenor are responsabilități imense și normal că toate gândurile se îndreaptă spre următorul meci. Cred că așa se întâmplă în fiecare săptămână și în fiecare lună, cam 11 luni pe an.

Nu reușesc să mă bucur de nimic pentru că întotdeauna în mintea mea este meciul care urmează. Singura perioadă în care mă pot relaxa și mă pot bucura de ce este în jurul meu este vacanța.

Cei din Atena au ajuns să fie foarte agresivi cu mine, un lucru care îmi confirmă că este foarte corect ceea ce spuneam eu și relatez faptele: 2017 și 2018 mi-au furat un titlul, în 2021 și 2022, finala Cupei.

Totul era în regulă dacă erau greșeli de arbitraj, doar că erau susținute de VAR și ne-au făcut să pierdem Cupa, întotdeauna există o rigiditate împotriva lui PAOK.

Reclamă

La Tripoli, este inimaginabil ce s-a întâmplat în minutul 94, al doilea gol a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid de de 3 metri, o poziție foarte clară și foarte ușor de interpretat pentru toți arbitrii. Nici nu au vrut să vadă VAR-ul. Mai ales televiziunea care nu a arătat nicio reluare ne arată că tot ceea ce spun eu este adevărat”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru sptfm.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și