Închide meniul

Răzvan Lucescu, în continuare lider în Grecia după ce echipa lui a obţinut o nouă victorie la scor!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 23:07

Reclamă
Răzvan Lucescu, în continuare lider în Grecia după ce echipa lui a obţinut o nouă victorie la scor!

Răzvan Lucescu, în continuare lider în Grecia după ce echipa lui a obţinut o nouă victorie la scor!

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu e în continuare lider în Grecia după ce echipa lui a obţinut o nouă victorie la scor! PAOK a învins-o acasă, cu 4-0, pe OFI Creta. A fost primul meci al echipei antrenate de Răzvan Lucescu după o altă victorie la scor, obţinută cu 6-0, contra celor de la Kifisia, tot în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 25 noiembrie, PAOK o învingea cu 5-0 în campionat pe Panseraikkos, locul 11 în prima ligă elenă.

Răzvan Lucescu, în continuare lider în Grecia după ce echipa lui a obţinut o nouă victorie la scor!

Echipa lui Răzvan Lucescu ocupă primul loc în clasamentul primei ligi din Grecia, cu 38 de puncte. Pe 2 e Panathinaikos, cu 37 de puncte, echipa antrenată de celebrul Fatih Terim învingând-o tot astăzi, cu 2-0, pe Giannina.

Pe locul 3 în Superliga greacă este AEK, cu 35 de puncte, în timp ce pe 4 este Olympiacos, cu 32 de puncte. Astfel, se dă o luptă intensă pentru titlu între primele 4 echipe din campionat. Locul 5, Aris, are doar 24 de puncte.

PAOK a avut un penalty în minutul 23, ratat de căpitanul Stefan Schwab, dar elevii lui Răzvan Lucescu au reuşit să înscrie de două ori pe finalul primei reprize, relatează news.ro. Mai întâi, Kiril Despodov a deschis scorul în minutul 39, apoi Abdul Baba Rahman a făcut 2-0 în minutul 41. Gazdele au mai ratat un penalty, în minutul 45, prin Mbwana Ally Samatta şi au înscris de două ori în finalul meciului, ambele reuşite venind din pasele decisive oferite de Despodov. În minutul 89 a marcat Marcos Antonio, pentru ca în minutul 90+2 să înscrie şi Brandon Thomas.

Reclamă

În urma acestui meci, OFI Creta ar putea fi depăşită în clasament, ea fiind pe locul 9 în prezent în prima ligă elenă. Panseraikkos, echipa învinsă cu 5-0 de Răzvan Lucescu, ar putea să o depăşească pe OFI Creta dacă o va învinge mâine, în deplasare, pe Panetolikos.

Răzvan Lucescu face scut în jurul lui Ianis Hagi

Răzvan Lucescu face scut în jurul lui Ianis Hagi şi a avut un mesaj pentru contestatarii fiului „Regelui”. Fostul selecţioner al României ştie care este marea problemă cu care se confruntă mijlocaşul de 25 de ani al lui Deportivo Alaves.

Antrenorul lui PAOK anunţă că Ianis Hagi suferă din cauza povarei numelui tatălui său. Răzvan Lucescu este convins că ar trebui ca Ianis să nu mai fie comparat cu Gică Hagi, cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este drept (n.r. cum este tratat Ianis Hagi). Asta este, o să sufere enorm în continuare. Vor fi comparații în continuare, iar lumea îl va critica cu mare ușurință mereu. Va fi văzut altfel de cum a fost văzut Gică Hagi la început și apoi când a avut vârsta lui Ianis.

Nu are ce să facă, asta este realitatea. Trebuie să se obișnuiască și probabil îl va întări foarte tare, dar în sufletul lui vor rămâne frustrări”, a declarat Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu locuiește la Salonic din 2021, atunci când a plecat de la Al Hilal și a revenit pe banca lui PAOK. Fiul lui Mircea Lucescu are în palmares, printre altele, un titlu şi două Cupe ale Greciei cu PAOK Salonic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și