Închide meniul

Răzvan Lucescu visează la trofeul UEFA Conference League: „Vom intra pe teren și vom da absolut totul!” Declaraţii războinice înainte de Marseille – PAOK

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 11:50

Răzvan Lucescu visează la trofeul UEFA Conference League: „Vom intra pe teren și vom da absolut totul! Declaraţii războinice înainte de Marseille – PAOK

Răzvan Lucescu e antrenorul celor de la PAOK

Profimedia

Răzvan Lucescu (53 ani) vrea să scrie istorie cu PAOK şi să câştige prima ediţie din UEFA Conference League. Echipa antrenorului român este calificată în sferturile de finală, unde va da peste Marseille, ocupanta poziţiei secunde din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu vrea să obţină o nouă performanţă cu PAOK. Antrenorul român este cu gândul la trofeul UEFA Conference League.

Răzvan Lucescu visează la trofeul UEFA Conference League

„Da, avem posibilitatea de a juca în aprilie, pentru prima oară în istoria lui PAOK, în trei competiții: campionat, Cupă și „sferturile” Conference League. Suntem în sferturile de finală, este o premieră istorică pentru PAOK. O performanță extraordinară pentru o formație din Grecia! Acum vom juca contra lui Marseille, echipa de pe locul 2 în Franța, cu o calitate extraordinară, cu un antrenor renumit.

Nu va fi simplu deloc, dar suntem la momentul în care simțim că atunci când ne dorim foarte mult ceva și ne batem pentru acel lucru cu tot sufletul, cu toată forța, cu toate energiile pe care le avem, orice este posibil. Va fi o înfruntare din care avem numai de câștigat. Vom intra pe teren și ne vom lupta dând absolut totul.

Trebuie să facem absolut totul! Să luptăm cu forța noastră, cu încrederea noastră, cu dăruirea noastră, cu sacrificiul nostru, cu răbdarea noastră! Încercăm să mergem mai departe și vom lupta pentru asta! Inclusiv în Europa. Apoi ne rămâne Cupa. Mai presus de orice este faptul că PAOK redevine încet, încet o formație invincibilă”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Răzvan Lucescu, anunț clar despre revenirea lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc

Răzvan Lucescu a vorbit despre posibila revenire a lui Mircea Lucescu în Liga 1. ”Il Luce” a fost la Baza Berceni împreună cu Gigi Becali, iar zvonurile legate de FCSB nu au întârziat să apară.

Răzvan Lucescu este ferm convins că tatăl său nu se va mai întoarce în fotbalul românesc. Antrenorul de 76 de ani trece prin momente grele, după izbucnirea războiului din Ucraina. ”Il Luce” era antrenorul lui Dinamo Kiev înainte ca Vladimir Putin să înceapă invazia.

”(n.r. Îl vedeţi înapoi în fotbalul românesc pe Mircea Lucescu?) Nu îl văd revenind. Nu-l văd revenind în fobalul românesc. Nu ştiu dacă acum, peste un an sau peste 10… dacă se va întoarce în fotbal, habar nu am să răspund la această întrebare. Dar în fotbalul românesc nu!

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că în continuare sunt momente grele. E totuşi antrenorul lui Dinamo Kiev, e clubul reprezentativ în Ucraina, care este în război. Are băieţi acolo care sunt în mijlocul războiului. Emoţional e foarte complicat pentru el”, a declarat Răzvan Lucescu.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu visează la trofeul UEFA Conference League
  • Declaraţii războinice înainte de Marseille – PAOK

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în sprintul din China 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și