Închide meniul

Răzvan Marin, aproape de o mutare de 18 milioane de euro: „Vor încerca să îl transfere”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2021, 13:45

Răzvan Marin, aproape de o mutare de 18 milioane de euro: „Vor încerca să îl transfere

Răzvan Marin poate ajunge la Milan

Profimedia

Răzvan Marin e tot mai aproape de un transfer de vis. Francezii de la Lyon insistă pentru transferul mijlocaşului român de la Cagliari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit de AC Milan, Răzvan Marin poate ajunge în Ligue 1. Lyon insistă pentru transferul internaţionalului român. Cagliari a refuzat prima ofertă a francezilor în valoare de 15 milioane de euro. Italienii cer 18 milioane de euro pentru a-i da drumul lui Răzvan Marin.

Răzvan Marin e tot mai aproape de un transfer la Lyon

Cele 18 milioane de euro cerute în schimbul lui Marin nu i-au descurajat pe francezi, care vor încerca să-l transfere cu o nouă ofertă„, scriu jurnaliştii de la CagliariNews24.

Răzvan Marin a impresionat la Cagliari după un singur sezon. Mijlocaşul român a fost transferat în 2020 de la Ajax pentru suma de 10 milioane de euro. La primul sezon în Italia, el a jucat în 39 de meciuri pentru Cagliari. El a reuşit 3 goluri şi 6 pase decisive, în Serie A.

Răzvan Marin ar vrea să mai rămână la Cagliari

Răzvan Marin a declarat că vrea să joace încă un sezon la Cagliari, unde se simte excelent. El a confirmat că a fost dorit de mai multe echipe. Cei de la Milan s-au interesat de mijlocaşul român pentru care au purtat negocieri cu Cagliari, după cum a anunţat presa din Italia.

Reclamă

„Îmi doresc să mai rămân un an aici. Au fost discuţii. Şi în Italia, şi din alte părţi. Nu mă grăbesc nicăieri, vreau să am încă un sezon bun”, a spus Răzvan Marin la Digi Sport.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și