Închide meniul

Răzvan Marin, aproape de Serie A. Ajax și-a dat acordul. Varianta exclusă de mijlocașul român

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 6:45

Răzvan Marin, aproape de Serie A. Ajax și-a dat acordul. Varianta exclusă de mijlocașul român

Twitter Ajax

Răzvan Marin poate pleca de la Ajax

  • Răzvan Marin e dorit și în Belgia, de Standard și Antwerp
  • Marin i-a costat pe cei de la Ajax 12.5 milioane de euro

Cagliari îl vrea pe Marin sub formă de împrumut pe un an, la capătul căruia va avea opțiunea unui transfer definitiv, susține calciomercato.it. Marc Overmars, directorul sportiv al ”lăncierilor”, nu se opune acestei mutări. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, jurnaliştii de la Voetbalnieuws susțin că varianta ”Belgia” este exclusă pentru mijlocaș, chiar dacă e dorit acolo de Standard și Antwerp. 

Ajax a plătit 12.5 milioane de euro pentru Răzvan Marin

”Lăncierii” au plătit 12.5 milioane de euro pentru a-l aduce pe Marin de la Standard Liege. A fost al treilea cel mai scump jucător vândut de gruparea din Belgia.

Reclamă

Răzvan Marin a jucat numai 10 meciuri în campionatul Olandei. În 5 dintre acestea a fost titular, dar nu a reuşit să înscrie vreun gol.

 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Feyenoord s-a distrat cu marea rivală Ajax și s-a impus cu scorul de 6-0, în derby-ul Olandei
Fotbal extern • 7 apr., 17:56
Feyenoord – Ajax 6-0! „Măcel” în campionatul Olandei! „Lăncierii”, la cea mai dură înfrângere din istoria derby-ului
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool
Fotbal extern • 13 feb., 15:27
Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Vis împlinit pentru antrenorul suedez