Închide meniul

Răzvan Marin, asemănat cu un fost jucător al Stelei: ”Îl știu de când îl aducea taică-su la antrenamente”

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 9:18

Răzvan Marin, asemănat cu un fost jucător al Stelei: ”Îl știu de când îl aducea taică-su la antrenamente”

Zuma Press / Federico Guerra Maranesi via hepta

Răzvan Marin, asemănat cu un fost jucător al Stelei: ”Îl știu de când îl aducea taică-su la antrenamente”

  • Răzvan Marin, lăudat de un fost jucător
  • Marin ar putea pleca de la Ajax în vară
  • Fotbalistul are o cotă de piață de 8 milioane de euro

Dică a fost întrebat cu ce jucător român se aseamănă, iar el s-a gândit la fiul lui Petre Marin, fostul său coleg de la Steaua București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică: ”Îl știu pe Răzvan de când îl aducea Petre la antrenament”

”Eu eram un jucător tehnic, inteligent, nu aveam vizteză, forță mai puțin. Când juca Răzvan Marin în Liga 1, poate el era un tip de jucător ca mine, cu o tehnică bună, cu o viziune bună a jocului. 

Am jucat și cu taică-su și cu el la Viitorul. Îl știu foarte bine, de la zece ani, de când Petre îl aducea la antrenament. La Viitorul am fost colegi o perioadă și am încercat să îi dau anumite sfaturi și mă bucur că el a reușit să ajungă la un nivel foarte ridicat”, a spus Dică, pentru ProSport.

Reclamă

Răzvan Marin va pleca de la Ajax în vară

Răzvan Marin ar putea reveni în Belgia. Ajax vrea să în folosească pe mijlocașul român, pe care a plătit 12,5 milioane de euro, ca monedă de schimb.

Conform celor de la Soccer News, Ajax a pus ochii pe Jonathan David, de la Gent, și Krepin Diatta, interul de la Brugge. ”Lăncierii” vor alege unul dintre cei doi jucători, iar Răzvan Marin ar putea fi inclus în tranzacție.

Reclamă

În momentul transferului la Ajax de la Standard Liege, internaționalul de 23 de ani era cotat la 13.5 milioane de euro. Între timp, după evoluțiile mai puțin convingătoare, cota lui a ajuns la 8 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest
Liga 2 • 21 mart., 13:55
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest! Anunţul oficial
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! "Dulăii" au defilat şi s-au impus la 16 goluri diferenţă. "Militarii", situaţie delicată
Handbal • 9 mart., 18:12
Dinamo a umilit-o pe Steaua la handbal! „Dulăii” au defilat şi s-au impus la 16 goluri diferenţă. „Militarii”, situaţie delicată