Închide meniul

Răzvan Marin, campion cu Ajax! Decizia luată în Olanda, din cauza pandemiei de coronavirus

Dan Roșu Publicat: 22 aprilie 2020, 6:48

Reclamă
Răzvan Marin, campion cu Ajax! Decizia luată în Olanda, din cauza pandemiei de coronavirus

Zuma Press / Jasper Ruhe via Hepta

Ajax a aproape campioană în Olanda

"KNVB va discuta cu UEFA, după această decizie a Guvernului. Faptul că în Olanda nu se poate juca fotbal înainte de 1 septembrie ridică numeroase provocări în plan de organizare, sportiv şi economic", susține Federaţia Olandeză de Fotbal (KNVB).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajax şi AZ Alkmaar sunt în prezent în fruntea campionatului olandez, după 26 de etape, "lăncierii" având avantajul unui golaveraj mai bun. Astfel, echipa lui Răzvan Marin, după acest scenariu, ar fi desemnată campioană.

Gică Hagi propune înghețarea campionatului din România

Gică Hagi propune și el înghețarea campionatului. Se teme de accidentările jucătorilor. Mai mult, ”Regele” și-ar dori schimbarea sistemului Ligii 1. Vrea o întrecere cu 18 echipe, cele 16 din această stagiune, plus primele două locuri din Liga 2. 

Pe de altă parte, UEFA vine cu alte directive. Țările sunt îndrumate să facă tot posibilul pentru a încheia sezonul. Cele care nu vor putea duce la bun sfârșit campania până la data limită de 3 august vor trebui să trimită note explicative.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și