Închide meniul
VIDEO

Răzvan Marin, gol de senzație în Serie A! Mijlocașul român a fost din nou decisiv pentru Empoli

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 ianuarie 2023, 17:42

Răzvan Marin, gol de senzație în Serie A! Mijlocașul român a fost din nou decisiv pentru Empoli

Răzvan Marin, gol de senzație în Serie A

Răzvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin, gol de senzație în Serie A. Internaționalul român a fost eroul lui Empoli în meciul cu FC Torino, încheiat la egalitate, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marin a înscris spectaculos din afara careului și a oferit și pasă de gol pentru echipa sa.

Răzvan Marin, gol de senzație în Serie A! Mijlocașul român a fost din nou decisiv pentru Empoli

Meciul lua o direcție favorabilă pentru Empoli încă din minutul 37, după ce Răzvan Marin a centrat perfect din corner pentru golul lui Sebastiano Luperto. Internaționalul român a ieșit din nou în evidență în minutul 69. După ce a primit o minge în afara careului, românul nu a stat pe gânduri și a șutat direct spre poarta adversă: o adevărată bijuterie care s-a oprit în vinclul porții lui Torino.

Vezi AICI VIDEO cu golul superb reușit de Răzvan Marin

FC Torino a reușit însă să revină, iar performanța foarte bună a lui Răzvan Marin nu a putut fi sărbătorită și cu 3 puncte câștigate de Empoli.

Reclamă

Alexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate! Mijlocașul a înscris spectaculos și a oferit o pasă de gol

Alexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate! Mijlocașul român a fost cel mai important om al echipei sale în egalul lui Al Ittihad Kalba, scor 2-2, împotriva celor de la Al Bataeh.

Internațional român a ajuns la 3 goluri în acest sezon din Emiratele Arabe Unite.

Împrumutul în Emirate îi prinde foarte bine până acum lui Alex Cicâldău. Cedat de Galatasaray la Al Ittihad Kalba, românul a înscris din nou, fiind esențial în remiza echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 55, Cicâldău și-a asumat responsabilitatea executării unei lovituri libere de la 25 de metri și a trimis perfect în poarta adversă, mingea lovind și anterior. Performanța românului a venit după ce, în prima repriză, a oferit și o pasă de gol Daniel Bessa.

Evoluția lui Cicâldău nu a fost însă suficientă pentru echipa sa. Cei de la Al Bataeh au revenit în meci și au egalat pe final, meciul terminându-se la egalitate, scor 2-2. În urma acestui rezultat, Al Ittihad Kalba rămâne pe locul 8 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și