Închide meniul

Răzvan Marin, implicat în afacerea verii la Ajax. Unde va ajunge mijlocașul român

Dan Roșu Publicat: 22 aprilie 2020, 11:06

Răzvan Marin, implicat în afacerea verii la Ajax. Unde va ajunge mijlocașul român

Twitter Ajax

Răzvan Marin poate pleca de la Ajax

  • Răzvan Marin poate fi oferit de Ajax ca monedă de schimb
  • Cota lui Marin a ajuns la 8 milioane de euro
  • Ajax a plătit 12.5 milioane de euro pentru mijlocașul român

Jurnaliștii de la voetbal24.be susțin că Ajax și FC Bruges ar putea face un schimb între Marin și Hans Vanaken, mijlocaș ofensiv pe care ”lăncierii” îl urmăresc de mai multă vreme. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgianul de 27 de ani este cotat de Transfermarkt la 12 milioane de euro, în timp ce cota de piață a mijlocașului nostru a scăzut la 8 milioane de euro. Dacă afacerea se va face, rămâne de văzut dacă olandezii vor mai plăti și o sumă în plus. 

FC Bruges ar putea plăti 12 milioane de euro pentru Răzvan Marin

Pe de altă parte, belgienii sunt pregătiți să facă și o ofertă de 12 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe Marin. Ajax a plătit 12.5 milioane de euro pentru mijlocașul adus în 2019 de la Standard.

Reclamă

”Răzvan Marin cred că are nevoie imediat să plece de la Ajax. E un club care nu îi oferă continuitate. E un grup valoros acolo, echipă mare.

Răzvan are nevoie de jocuri, de continuitate și cred că ar fi indicat să îl vândă sau să îl împrumute”, spunea și Sânmărtean, cu 4 zile în urmă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool
Fotbal extern • 13 feb., 15:27
Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Vis împlinit pentru antrenorul suedez
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri
Serie A • 1 feb., 18:23
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale