Închide meniul

Răzvan Marin, în echipa dezamăgirilor din Olanda. Românul, tot mai aproape de despărțirea de Ajax

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2020, 16:05

Reclamă
Răzvan Marin, în echipa dezamăgirilor din Olanda. Românul, tot mai aproape de despărțirea de Ajax

Twitter Ajax

Răzvan Marin poate pleca de la Ajax

”Marin a fost adus după plecarea lui De Jong la Barcelona și a costat 12.5 milioane de euro. Marin nu pare să calce pe urmele predecesorului său. El nu a reușit să marcheze niciun gol, având doar 10 prezențe în Erevidisie”, au notat olandezii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, inclus în echipa dezamăgilor, în Olanda

Echipa dezamăgirilor din Olanda: Xavier Mous (PEC Zwolle) – Timo Baumgartl (PSV), George Johnston (Feyenoord), Laurens De Bock (ADO The Hag), Toni Lato (PSV) – Liam Kelly (Feyenoord), Razvan Marin (Ajax) – Sam Schreck (FC Groningen) – Ritsu Doan (PSV), Ryan Babel (Ajax), Bruma (PSV)

Această dezamăgire îl poate transforma pe Răzvan Marin în monedă de schimb. ”Lăncierii” îl vor pe Krepin Diatta, de la Club Brugge, și sunt pregătiți să renunțe la mijlocașul nostru. Diatta este evaluat în acest moment la 25 de milioane de euro, așa că Ajax ar putea fi nevoită să ofere și o sumă de bani.

Răzvan Marin s-a transferat la Amsterdam în vara lui 2019 de la Standard Liege, pentru 12,5 milioane de euro. Mijlocașul de 23 de ani nu s-a adaptat deloc și a fost folosit în doar 10 meciuri oficiale. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și