Închide meniul

Răzvan Marin, la mare căutare în Europa! AC Milan şi Lyon se luptă pentru semnătura mijlocaşului: „Juninho s-a îndrăgostit de el!” Ce sumă uriaşă a refuzat Cagliari

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2021, 16:36

Răzvan Marin, la mare căutare în Europa! AC Milan şi Lyon se luptă pentru semnătura mijlocaşului: „Juninho s-a îndrăgostit de el! Ce sumă uriaşă a refuzat Cagliari

profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dorit de Lyon

  • Răzvan Marin, la mare căutare în Europa
  • AC Milan şi Lyon se luptă pentru semnătura mijlocaşului

Răzvan Marin, la mare căutare în Europa. Mijlocaşul român a impresionat în Serie A, iar Lyon a pus ochii pe el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, la mare căutare în Europa! Lyon vrea să îl transfere pe internaţionalul român

După ce s-a vorbit despre interesul lui AC Milan, presa din Franţa notează că Lyon este, din nou, interesată de Marin. Gigantul din Ligue 1 a trimis deja o ofertă de 15 milioane de euro, dar aceasta a fost refuzată de sardinieni. Legendarul Juninho vrea cu orice preţ ca mutarea să se concretizeze.

„Oficialii din Lyon i-au oferit lui Cagliari 15 milioane de euro pentru serviciile lui Razvan Marin. Mereu ocupat pentru a ademeni tineri jucători cu potențial, Juninho s-a îndrăgostit de mijlocașul de 25 de ani împrumutat de la Ajax. A fost trimisă deja o ofertă de 15 milioane de euro, însă Cagliari a refuzat”, scriu francezii de la football.fr.

Reclamă

Recent, internaţionalul român a fost transferat de la Ajax. Cagliari avea obligația să-l cumpere definitiv la finalul sezonului pentru 10 milioane de euro. Românul a fost împrumutat de campioana Olandei în urmă cu un an.

Cotat pe site-urile de specialitate la 12 milioane de euro, mijlocaşul a bifat 39 de apariţii pentru Cagliari în sezonul trecut. Acesta a reuşit să marcheze 3 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Reclamă
Răzvan Marin
profimediaimages.ro
Citește și:

Răzvan Marin negociază cu marele AC Milan! Întâlnire oficială, în Italia

AC Milan este şi ea interesată de Răzvan Marin, care a avut un sezon excelent în Italia. Paolo Maldini, Frederic Massara, directorul sportiv al milanezilor, şi reprezentanţii lui Cagliari s-au întâlnit la un hotel din Milano, scrie football-italia.net. De asemenea, presa din Italia notează că Pietro Chiodi a fost surprins la sediul formaţiei de pe San Siro.

Răzvan Marin a ajuns în Italia de la Ajax. „Lăncierii” l-au transferat în 2019 de la Standard Liege pentru 12.5 milioane de euro. Ar fi trebuit să fie unul dintre oamenii de bază al lui Erik Ten Hag, dar a prins doar 17 partide în toate competițiile.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Le Puy F.43 Auvergne - Rennes 1-3, în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 29 feb., 23:45
Le Puy F.43 Auvergne – Rennes 1-3, în AntenaPLAY. Spectacol în sferturile Cupei Franţei
Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz! Fanii au invadat terenul şi i-au cerut demisia antrenorului român
Ligue 1 • 24 feb., 11:17
FOTO
Ladislau Boloni, situaţie critică la Metz! Fanii au invadat terenul şi i-au cerut demisia antrenorului român