Închide meniul

Răzvan Marin, mai bun decât Bruno Fernandes! Capitolul la care românul îl depășește pe starul lui Manchester United

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 6:21

Reclamă
Răzvan Marin, mai bun decât Bruno Fernandes! Capitolul la care românul îl depășește pe starul lui Manchester United

profimediaimages

Răzvan Marin, dorit de Lyon

Squawka Football a realizat un clasament al jucătorilor din campionatele de top care au creat cele mai multe ocazii de gol în acest sezon. Răzvan Marin ocupă poziția a opta în această ierarhie, peste Bruno Fernades sau Josip Ilicic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a creat  29 de ocazii la poarta adversă, în cele 25 de meciuri disputate în campionat. Fernades a înregistrat același număr, dar a jucat două partide în plus. Ilicic, starul de la Atalanta, a creat 28 de șanse de gol.

Răzvan Marin, mai bun decât Bruno Fernades sau Josip Ilicic

O altă surpriză din acest top este Luke Shaw, fundașul stânga de la Manchester United. Apărătorul englez, cu 34 de ocazii de poartă, se situează pe podium. Clasamentul este condus de Jadon Sancho, cu 36 de șanse de gol.  

Răzvan Marin a disputat 27 de meciuri pentru Cagliari în toate competițiile. Românul și-a trecut în cont un gol și trei pase decisive. El este împrumutat de Ajax în Serie A până la vară.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Marin este de 10 milioane de euro. El are 24 de ani. 

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia

În ultimul meci din Serie A, scor 1-0 cu Bologna, internaţionalul român a pasat decisiv la golul victoriei marcat de Rugani. Presa din Italia a analizat prestațiile lui Răzvan Marin. 

"Are un rol, cu siguranţă, foarte greu de interpretat. Ajuns în vară de la Ajax pentru o sumă importantă, este într-un progres indiscutabil. Odată cu schimbarea rolului în teren a dat dovadă de continuitate, personalitate şi dinamism. În ultimele meciuri a contribuit decisiv la două goluri. Răzvan Marin a devenit un punct forte pentru Cagliari şi contribuie la creşterea echipei", au scris italienii. 

Răzvan Marin a fost convocat de Mirel Rădoi pentru preliminariile Campionatului Mondial. Selecționerul a anunțat lista stranierilor de la echipa nationala. 

Reclamă

Mirel Rădoi, lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Dragoș Grigore (Ludogoreț/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0);

MIJLOCAȘI: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:49

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei!

13:35

VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei! Cursa a fost în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

13:08

Croația, amendată de UEFA după eliminarea de la EURO 2024! Motivul pentru care a fost primită sancțiunea

12:35

„Au fost excepționali!” Tricolorii care l-au impresionat pe Mircea Sandu, la EURO 2024!

12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și