Închide meniul

Răzvan Marin o ia pe urmele lui Hagi. Transfer de senzaţie pentru mijlocaşul român. Anunţul făcut de presa internaţională

Antena Sport Publicat: 31 mai 2020, 10:42

Reclamă
Răzvan Marin o ia pe urmele lui Hagi. Transfer de senzaţie pentru mijlocaşul român. Anunţul făcut de presa internaţională

Profimedia

Răzvan Marin poate ajunge la Galatasaray

Ajax l-a cumpărat pe Răzvan Marin de la Standard Liege pentru suma de 12.500.000 de euro. Deşi a evoluat în 17 partide, Răzvan Marin nu s-a impus la Ajax.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform celor de la Fotomac, Răzvan Marin este una dintre țintele de transfer ale celor de la Galatasaray. Echipa antrenată de Fatih Terim le-ar propune celor de la Ajax un împrumut pentru mijlocașul român, cu opțiune de transfer definitiv. La Galatasaray joacă şi Florin Andone, care a fost împrumutat de la Brighton. 

La Galatasaray au făcut istorie Hagi şi Gică Popescu. 

Răzvan Marin e dorit şi în Belgia

Ajax ar fi avut în urmă cu o lună o ofertă de 12 milioane de euro pentru Răzvan Marin de la Club Brugge. Belgienii și-au conturat un buget de 25 de milioane de euro, dintre care 12 i-ar plăti pentru Marin.

Totodată, Ajax și Brugge ar face și un schimb între Marin și Hans Vanaken, mijlocaș ofensiv pe care ”lăncierii” îl urmăresc de mai multă vreme.

Reclamă
Reclamă 4

Cota românului a scăzut. În prezent, Răzvan Marin este evaluat de transfermarkt la 8 milioane de euro. Maximul a fost atins în vara lui 2019, 13.5 milioane de euro.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și